Matyášek bojovnik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14961
16.7.17 09:32
@xavierka píše:
Museli ho dát na přístroje, které dýchají za něj. Dostal léky na podporu čurání, krve, na tlak, když mu snížili dávky začal krecovat. Neví, co mu je.

Posílám Matyáškovi hodně síly. I vám rodičům. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
16.7.17 09:35

@xavierka Držím malému i vám rodičům palce :hug:! Uvidíš, že se malému bude dařit lépe a lépe. Je bojovník, zvládne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
16.7.17 09:56

Posilam hodne sil pro tebe a jeste vic pro Matyaska. Urcite to zvladne :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
16.7.17 10:10
@Anonymní píše:
Ahojky holky. Právě je 3:49 ráno. Já lezim v porodnici na šestinedělí na lůžkovém. Sama. Dne 14.9. se na měl narodit nás vymodleny Matyášek. Člověk by ani nečekal, že já otěhotním, už jen proto, že jsem měla jiste problémy a já se začala smiřovat, že miminko prostě nikdy mít nebudu. A přece jen se podařilo. Nicméně Matýsek se narodil přesně 14.7. tedy dva měsíce přesně před termínem. Leží připojený na spoustu pristrojů a stav je velice vážný. Po porodu měl 44 a skoro 2 kg. A proč to tady píšu…sama nevím. Potřebuju se vypovídat. Ležím sama na pokoji. Museli mě přestěhovat z pokoje šťastných maminek, nedala bych to tam. Nadopovali mě lekama na uklidnění, trochu jsem se prodala. Teď jsem se probudila do reality…a nechce se mi žít. Držte nám prosím palce a pokud byste chtěli, posílejte na Ostravskou JIP pozitivní energii. Dekuji

Jake pak myšlenky ze se ti nechce zit? Co blaznis. Tve dite bojuje, tak bojuj s nim!!! Nedokážu si ani představit jak to je stresující a náročné. :,( mozna znáš, ale spoustu pozitivních příběhu najdeš treba tu www.nedoklubko.cz Opatruj se a pokud budeš mit sílu, průběžně informuj. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
980
16.7.17 10:24

Taky držím moc palecky :hug: Sama zacinam teprve 31 týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
16.7.17 10:35

Posílám také moc a moc síly. Držím palečky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
16.7.17 11:02

Děkuji holky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003
16.7.17 11:07

@xavierka - ve fakultce v Ostravě mi vybojovali holčičku narozenou ve 26+0 a měla 760g. Teď má 4,5 roku, 15 kilo, od 2,5 let chodí do školky a až na určitou útlocitnost a to, že chodíme na logopedii je úplně zdravá chytrá holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003
16.7.17 11:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
16.7.17 11:11

@xavierka hodně sil a zdraví posílám! Určitě to zvládnete. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
16.7.17 11:11

@xavierka Všichni Matýskové jsou bojovníci a vy to zvládnete :hug: Váhu měl pěknou a pokud se narodil po 30tt, což vychází, má slušné šance na přežití bez následků. Budu na vás myslet, posílám pozitivní energii do Ostravy :hug: Bude to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
16.7.17 12:10

:srdce: :srdce: zatím je to vážně ale moc mi pomáhají vaše slova. :hug: děkuji snažím se nebrecet a pomalu odsávát mlíčko, zatím nic :nevim:. Ozvu se. Děkuji ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
16.7.17 12:28

Ahojky.jsem od čtvrtka ve Fno. takze ty budes nekde tady lezet kde ja, vid? jsem dnes 30+ 5. Termin 19.9 a lezim zde po operaci cipku ktery se zkratil na 1 cm. prozatim nerodime ale muze se cokoli stat. takze by hrozilo taky o dva mesice drive.Moc myslim na Matyáška a úplně te chápu. mam take strach co bude.musi to zvladnout bojovnicek. pusti te k nemu? aspon ze tu meli misto a neodvezli ti ho nekam pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
16.7.17 12:50

Také moc držíme palečky a posíláme mnoho sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
16.7.17 13:06

Nám se poslední dcerka narodila v ukončeném 34tt., měla jsem velký strach, ale vše dobře dopadlo v rámci našich možností. Bojuj, malý taky bojuje. A nevzdávej se, naděje umírá poslední a v dnešní době umí opravdu zázraky. Strach je to obrovský, to je pochopitelné, ale nic není ztraceno :andel:.

Přeji hodně síly! :srdce: :kytka: Posíláme pozitivní energii a malému sílu :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí