Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Snad tě povzbudí, že můj táta se narodil o dva měsíce dřív. Už před 54 lety. A zvládl to. Teď mají daleko víc věcí speciálně na tak malá miminka. Určitě to kluk zvládne ![]()
Porodila jsem letos dřív „jen“ o měsíc a malá měla 1990 g a 43 cm. Říkalí. že budeme v porodnici min. tři týdny. Nakonec jsme šli za týden domů. Vypadalo to, že budu rodit už 32+3,ale to jsme ustáli a v porodnici říkali, že už to je dobrý týden
.Uvidíte, že to bude dobré <3 <3…Buďte trpělivá
.
Musíš být silná pro něj, on to cítí, syn se narodil 33+2 a mel 1980g a 44cm také ležel na jip v ostrave. Musíš věřit že to zvládne, já se také složila a bála jsem se tam i chodit, ale pak jsem si rekla ze musim byt silna pro nej, zamerila jsem se na rozkojeni(odsavala jsem vo hodinu a mela radost z lazdeho ml odsateho pro nej)muj malý měl infekci po porodu, žloutenku a slabé krvácení do hlavičky…dnes má rok a půl a je to pěkné éro posílám mnoho mnoho sil pro tebe a tvého synečka
![]()
Neboj dneska už umí vypiplat i menší miminka
držím palce ať jdete co nejdříve spolu domů.
@xavierka
drž se, lékaři dokáží téměř zázraky. narodil se u ve slušném tt tak sna vše zvládne a bude v pořádku
dcera se narodila v 34tt @niki V to jsme rodily skoro stejně, dcera byla 33+3tt ![]()
Držím moc pesti. Věř maličkému a drž se. Mam kamarádky s nedonošeňátky (jedna holcicka narozena ve 24 týdnu) a zvládli to.
@xavierka hlaď ho a mluv na něj co nejvíce, ať si myslí že je pořád v bříšku…bobinek malý věřím že zabojuje
![]()