Matyášek bojovnik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2535
18.7.17 08:36
@Ava33 píše:
@xavierka Taky mi to nejde do hlavy, že Tvůj chlapeček má takové problémy… :( Stihli Ti píchnout kortikoidy na dozrání plic miminka? Nebo si šla akutně a nestihlo se to? Myslím na Vás, tvůj chlapeček už je takový krásný velký, nechápu to, co se stalo… :( Myslím na vás… :hug:

Měla jsem den před porodem křeče v podbřišku a ráno už i krvácení. Než mě brali na sál, tak maly už měl problémy se srdcem, takže jsem musela hned na sál. Jako urgentní. Malého museli křísit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.7.17 08:54

@xavierka Aha, tak už to chápu, proto ty problémy s krvácením, dýcháním a křečemi, maličký prodělal asfyxyi… :,( V tomto případě se to stihnout nemohlo, proto ty problémy… :,( Hlavně, že broučka zachránili. Musíš být pozitivní a věřit v dobrý konec. Matyašek to zvládne… :hug: Hlavně s ním buď co nejvíc. Mluv na něj, zpívej mu, určitě mu to moc pomáhá, že tě slyší jako by byl v bříšku brouček. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
18.7.17 09:51

Doufejme že to zvládne. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.7.17 11:23

@xavierka Zvládlo to i mnoho jiných miminek, které na tom byly zle, věř tomu… :hug četla jsem o tom hodně, protože ve 21 tt-24 tt mi hrozil předčasný porod mé holčičky a první dítko jsem rodila dřív kvůli preeklamsii, kdy mi selhaly ledviny. Posílam moc sil… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
18.7.17 13:10

Tak pozitivní zprávou je, že malý se drží a bojuje. Krev i tlak je dobrý, čůrá sám. Bohužel sono mozku není moc dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
18.7.17 13:27

@xavierka Určitě to bude chtít více času než se dostane z tak vážného stavu. Hlavní je, že bojuje a alespoň některé funkce se zlepšují a jeho stav se nehorší, musíš být trpělivá… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.7.17 13:33

@xavierka A co tam našli? Nějaké krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.7.17 14:01

@xavierka tak to ke dobře, že už něco dělá sám. A co mu na mozku našli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
18.7.17 14:27
@xavierka píše:
Tak pozitivní zprávou je, že malý se drží a bojuje. Krev i tlak je dobrý, čůrá sám. Bohužel sono mozku není moc dobré..

mohu se také zeptat, co mu konkrétně našli na mozku :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
18.7.17 15:46

Nějaké hematomy a krvácí do mozku. Prý to musí hlídat zatím to není akutní. Ale zítra bude mít další sono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.7.17 16:24

@xavierka U tvého chlapečka je asi problém spíš ten nelehký porod než nedonošenost samotná..Ani krvácení ale nemusí ještě znamenat katastrofu, budu držet pěstičky aby to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
18.7.17 17:25

Teď jsme u něj byli. Malý se drží, ale máme ještě žloutenku. No kyslík mu zase trošičku snížili. Uvidím ho zase zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.7.17 17:32

Hrozně vám držím palce, malýmu ještě víc!!!
Vím jak vám je. Já to zažila loni v srpnu - z ničeho nic jsem začala rodit (jenže já byla v 25tt :,( )
Moc na vás myslím a držím palce i u nohou :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 17:35
@xavierka píše:
Teď jsme u něj byli. Malý se drží, ale máme ještě žloutenku. No kyslík mu zase trošičku snížili. Uvidím ho zase zítra.

Zakladatelko, něco podobného prožívala se mnou moje maminka. A to bylo ještě za komunistů, takže vybavení nic moc. Byla jsem dokonce 5 minut „mrtvá“. Na poslední chvíli mě rozdýchali. Do budoucna strašili mamku taky s poškozením mozky, vývojovými vadami atd. No a ted jsem tu, mám 180 cm, kus ženský a vysokou školu, takže doktoři opravdu nemusí vědět zatím nic, drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
2535
18.7.17 17:54
@Anonymní píše:
Zakladatelko, něco podobného prožívala se mnou moje maminka. A to bylo ještě za komunistů, takže vybavení nic moc. Byla jsem dokonce 5 minut „mrtvá“. Na poslední chvíli mě rozdýchali. Do budoucna strašili mamku taky s poškozením mozky, vývojovými vadami atd. No a ted jsem tu, mám 180 cm, kus ženský a vysokou školu, takže doktoři opravdu nemusí vědět zatím nic, drž se :hug:

Moc děkuji za podporu. Musíme věřit, že to bude lepší. Je to hrozný vidět ho, bezbranného. A jen tam stojíte a nemůžete nic. Zatím se drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí