Matyášek bojovnik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
24.7.17 13:42

@xavierka
nepochopitelné jednání sestry :,(… Přeji spoustu síly Vám i malému Matyáškovi :srdce:
naděje nám přece dává smysl v každém okamžiku a drží nás nad vodou právě pro naše děti…Ze srdce přeji jen dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
24.7.17 13:47

@xavierka :hug: 7 min je dost ale kolikrát doktoři to vidí špatně a nakonec je to lepší. To nikdo neví, dobré je že se nic nezhoršuje. schopnost regenerace v tomhle věku je veliká :hug:. ptej se fakt doktorů, jen oni Tě řeknou co a jak. Pokud by to bylo hodně špatné už by tě to doktoři řekli hned. ležela jsem na pokoji s hodně mladou slečnou, chlapeček narozen ve 25tt :?. překonal toho strašně moc, já když jsme tam byla už tam slečna byla 3m, nakonec jí měli pouštět chvilku po mě, prý i s kyslíkem kterého by se měl časem zbavit a taky ho oživovali delší dobu a říkala že na začátku doktoři nemluvili vůbec pozitivně a když jsme na JIRP měla za 2 roky dceru tak před jednotkou i jeho fotka v 25tt a v roce :palec: To Tě ted nikdo ni neřekne jestli tam nějaké následky budou, je jasné že 7 minut je dost, ale hlavní ted je že sono je bez zhoršení což je moc důležité :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
24.7.17 13:57

@xavierka Drž se a věř Matýskovi. Neposlouchej žádné sestry, ty do toho nemají co mluvit. Ani doktoři neví, jak to dopadne, natož nějaká chytrá sestra. Má snad křišťálovou kouli? :zed: Moc na vás myslím a věřím, že to dobře dopadne a následky budou co nejmenší, nejlépe žádné… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
24.7.17 14:23

Xavierka občas se dějí i zázraky například v tomhle článku, kdy miminko oživovali 8 minut a je zdravé :http://tn.nova.cz/…ne-dite.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
24.7.17 14:31
@hapolda píše:
Matyasek se nevzdava a bojuje, je to silnej kluk, verim ze vsem vytre zrak jak to zvladne! Kazdy den na vas myslim a snazim se posilat energii i tobe a zbytku rodiny! Drzte se, bude to dobry :hug:
:srdce: děkujeme moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
24.7.17 14:48

@xavierka posílám modlitbu. Pokud jsi věřící, víš, o čem mluvím. Pokud ne, tak to ber tak, že na vás myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
24.7.17 14:52
@vendulaaa píše:
@xavierka posílám modlitbu. Pokud jsi věřící, víš, o čem mluvím. Pokud ne, tak to ber tak, že na vás myslím :hug:
:srdce: děkujeme moc. :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.7.17 14:57
@xavierka píše:
Moc děkuji. Dnes jsem byla ráno u malého. Zase mi tam pro změnu říkala sestra, že malý se sice nezhoršuje, ale že to ona nevidí moc dobře do budoucnosti, že vzhledem k tomu, že ho museli resuscitovat, tak že bude určite na Pegu, že i ten mozek nebude moc dobrý, že vlastně všichni doktoři to nevidí moc dobře. Představila jsem si všechny ty děti z práce. Pořád si říkám, že to přece tak nemusí skončit. Přece se drží, nezhoršuje, nevzdává. Já to taky nechci vzdát, ale přiznám se, že jsem fakt na dně.

proboha, co je tohle za neprofesionální přístup? i kdyby si to 100× myslela, má mlčet :roll: zrovna tak se může stav malého zázračně zlepšit, nač deptat rodiče smyšlenkama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
24.7.17 15:28
@pe-terka píše:
proboha, co je tohle za neprofesionální přístup? i kdyby si to 100× myslela, má mlčet :roll: zrovna tak se může stav malého zázračně zlepšit, nač deptat rodiče smyšlenkama :roll:

No dorazila mne. Teď tam jdu za chvilku. Jsem úplně vynervovana. :( Ale na malého se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
24.7.17 15:39

@xavierka někdy ty sestry to je hrůza :jazyk:, mě tam zase deptala sestra kvůli mlíku, říkala jme jim že nikdy jsme nekojila a furt i když málo tak mě řekla že tohle je málo a jestli chci aby malá měla hlad, jednou to slyšela primářka a od té doby už u malé nebyla. Jo anis e mě tam nechtělo chodit, vždy hned útočně proč nesu tak málo a pak když mě jí dali na pokoj hned jsme řekla že chci na UM a učit rovnou na lahev a prý že v žádném případě a u vizity sestry koukali. Doktor nahlas řekl že si stačilo přečíst zprávu a že je tam zaneseno že se mě nikdy nedělalo mlíko takže se malá rovnou převede na UM a to co odstříkám se k tomu přidá, stejně do 3 dnů ani kapka :? Kromě jedné sestry si každá rýpla každý den :jazyk: ale už jsme to neřešila jen napsala do dotazníku, věděla jsem že nás pustí domů ale být tam další týdny a denně poslouchat že je to hrůza když ženská nekojí, to fakt těm matkám nedonošenců dodá. pak to dopadá že tam měsíc měli matku zbytečně, trvala že chce kojit i když neměla skoro co :? až když viděla mě že nekojím a v klidu krmím přes lahev se uklidnila. Sestry jí strašili že jí dítě nepustí domů, ona se doktorům nesvěřila a neustále se snažila, pak převedla dítě na lahev a šla domů jako já :mrgreen:. jedna jediná sestra si u nás vždy sedla na pokoji a povídaly si a říkala že se to hrozně hrotí, navíc když to nejde tak místo aby ženskou hodili do klidu ještě jí vystresují :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
24.7.17 15:47

Vím, že to píšu pořád dokola, ale moc vám děkuji za podporu. Jsem vám moc vděčná. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
24.7.17 15:53

@xavierka Jinak já bych asi na tu sestru podala stížnost, je to neetické. Neměla právo Ti takové věci říkat. To jak na tom malý bude ukážou až týdny, měsíce, nebo roky.

Příspěvek upraven 24.07.17 v 15:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
24.7.17 15:54
@xavierka píše:
Vím, že to píšu pořád dokola, ale moc vám děkuji za podporu. Jsem vám moc vděčná. :srdce: :srdce: :srdce:

Z té sestry si nic nedělej - u tak malého miminka ani doktoři s jistotou nevědí, jestli (případně jaké) bude mít následky nebo ne. Mému známému holčičku oživovali 6 minut - teď je jí něco přes rok a je to úplně normální zdravá čilá holčička. Držím vám palce - hlavně malému, ať to zvládne :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.17 17:20

Omlouvám se za anonym ale mamina známá si to nepřeje. Řekla to jen pár lidem.
Chci tě jen povzbudit. Ji se narodil chlapeček ale měla hodně problematický porod. Malého resuscitovali to co tehdy říkala děs a hrůza. prognóza byla dle sester ani nemluvím ani doktoři nic moc dobrého. Dneska má malej skoro 2 roky a je zdravej. Ale je fakt že začátku jim řekli ať počítají i s tím že malej může být postiženej. V jejím případě to naštěstí dopadlo dobře a to přeju i tobě.

• Citovat
  • Upravit
2535
24.7.17 18:18

Maleho museli zaintubovat. Ale je na tom v ramci možnosti dobře, drží se. Když jsme ho s mužem hladili, uklidnil se. Byl relativně v klidu. :srdce: držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí