Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ono je to ze začátku trošku složitý.
Hledej hodně nízko (kousek nad „buchtou“
, je to slyšet velmi slabounce.
Držím pěsti a neplaš zbytečně, časem se to naučíš ![]()
Tyhle přístroje bych zakázala…
Pokud se ti něco nezdá tak zajdi na gyndu. Určitě vše bude ok ![]()
@maminka189 píše:
Tyhle přístroje bych zakázala…Pokud se ti něco nezdá tak zajdi na gyndu. Určitě vše bude ok
Jo, napadlo mě to samý…
@Anonymní píše:
Ahoj, jdi si pro radu, dnes mi přišel minitor srdíčka jsem ve 13 tt a jsem tedy hodně silná, ale srdčíško se mi zaboha nedaří najít, mám hrozný strach
Je brzo, navic ses silnejsi. Z tohoto duvodu jsem si ho vubec neporidila, abych pak neresila to stejne
Mimi je v poradku, jen nemas cvik nebo mas silnou brisni stenu, placentu na predni stene ![]()
Je brzy a hledej ještě
Ono to jde celkem těžko takhle v začátku najít
Ja teda na angelsounds nedam dopustit, bych bez nej tehotenstvi asi ani neprezila, vzhledem k peci o tehotne ve vyspelych zemich zapadni evropy
.
Urcite nestresuj, pokud na zacatku nemuzes najit
. Ja prvnim hledanim stravila asi hodinu, ne-li vic. A az kdyz me navigovala kamaradka a shledla jsem na youtubu nekolik videi, tak jsem uspela. Jinak bych hledala dodnes a to jsem docela stihla
Mimochodem druhy den mi to stejne trvalo 20 minut, takze zadnej stres ![]()
Takhle brzo fakt hledej tesne nad stydkou kosti. Mam za sebuo 20 tydnu, ale porad jeste musim hledat az v kalhotkach. Nezoufej!!! Urco ho najdes a vsechno je v poradku. Mimochodem, jak tu zaznelo, jestli je placenta vepredu, nebo mas par kilo navic, muze to byt chalenge, ale i tak bych verila, ze se podari ![]()
Kvuli tomu jsem si ho neporizovala a i manzel me ho zakazal preckala jsem to a ted uz jsou pphyby
Ahoj, jdi si pro radu, dnes mi přišel minitor srdíčka jsem ve 13 tt a jsem tedy hodně silná, ale srdčíško se mi zaboha nedaří najít, mám hrozný strach