Angelsounds bez odezvy

Anonymní
15.12.14 09:46

angelsounds bez odezvy

Ahoj, jdi si pro radu, dnes mi přišel minitor srdíčka jsem ve 13 tt a jsem tedy hodně silná, ale srdčíško se mi zaboha nedaří najít, mám hrozný strach :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
15.12.14 09:48

Ono je to ze začátku trošku složitý.
Hledej hodně nízko (kousek nad „buchtou“ :lol:, je to slyšet velmi slabounce.
Držím pěsti a neplaš zbytečně, časem se to naučíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
15.12.14 09:48

Tyhle přístroje bych zakázala… :cert: Pokud se ti něco nezdá tak zajdi na gyndu. Určitě vše bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
15.12.14 09:50
@maminka189 píše:
Tyhle přístroje bych zakázala… :cert: Pokud se ti něco nezdá tak zajdi na gyndu. Určitě vše bude ok :hug:

Jo, napadlo mě to samý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85367
15.12.14 09:55
@Anonymní píše:
Ahoj, jdi si pro radu, dnes mi přišel minitor srdíčka jsem ve 13 tt a jsem tedy hodně silná, ale srdčíško se mi zaboha nedaří najít, mám hrozný strach :roll:

Je brzo, navic ses silnejsi. Z tohoto duvodu jsem si ho vubec neporidila, abych pak neresila to stejne :! Mimi je v poradku, jen nemas cvik nebo mas silnou brisni stenu, placentu na predni stene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
15.12.14 10:01

Neplas, je to o cviku. Miminko je v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
15.12.14 10:11

Je brzy a hledej ještě
Ono to jde celkem těžko takhle v začátku najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
15.12.14 10:23

Ja teda na angelsounds nedam dopustit, bych bez nej tehotenstvi asi ani neprezila, vzhledem k peci o tehotne ve vyspelych zemich zapadni evropy :mrgreen:.
Urcite nestresuj, pokud na zacatku nemuzes najit :hug:. Ja prvnim hledanim stravila asi hodinu, ne-li vic. A az kdyz me navigovala kamaradka a shledla jsem na youtubu nekolik videi, tak jsem uspela. Jinak bych hledala dodnes a to jsem docela stihla :D Mimochodem druhy den mi to stejne trvalo 20 minut, takze zadnej stres :lol:

Takhle brzo fakt hledej tesne nad stydkou kosti. Mam za sebuo 20 tydnu, ale porad jeste musim hledat az v kalhotkach. Nezoufej!!! Urco ho najdes a vsechno je v poradku. Mimochodem, jak tu zaznelo, jestli je placenta vepredu, nebo mas par kilo navic, muze to byt chalenge, ale i tak bych verila, ze se podari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.12.14 10:25

Kvuli tomu jsem si ho neporizovala a i manzel me ho zakazal preckala jsem to a ted uz jsou pphyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.12.14 10:32

Chce to hodně gelu a hledat hodně nízko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie