Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ja si tam kupovala dopplera. Ne teda klasicky angelsound ale jdem spokojena. Jedine co tak mel anglicky konec do zasuvky ale adaoter to vyresil
@Barbora9 a nebudeš chtít ode mně? Chystám se ho v nejbližší době prodat asi za 800 Kč…použila jsem ho asi 5krát a kupovala jsem ho nový ![]()
@Barbora9 ja kupovala, ale na ebay.co.uk, takze to slo z Anglie a maximalni spokojenost, dodavka rychleji nez z CZ eshopu. Cinu bych neriskovala a taky to jde to dlouho a hrozi celni rizeni…
@lucillee píše:
@Barbora9 ja kupovala, ale na ebay.co.uk, takze to slo z Anglie a maximalni spokojenost, dodavka rychleji nez z CZ eshopu. Cinu bych neriskovala a taky to jde to dlouho a hrozi celni rizeni…
Ahoj, právě koukám na Ebay a taky se nemůžu rozhodnout jestli koupit, neporadila by jsi mi, který máš, jakou značku? Díky
@Luciis173 píše:
@Barbora9 a nebudeš chtít ode mně? Chystám se ho v nejbližší době prodat asi za 800 Kč…použila jsem ho asi 5krát a kupovala jsem ho nový
Ahoj, už jsi prodala? ![]()
No jasně, ted jsem zjistila, že něco takového existuje a včera bylo pozdě to mít
Koukala jsem na Ebay, je tam toho hafo, ale čekat pár týdnů na doručení se mi nechce… Tak jak se domluvíme… prodáš? za kolik? a odkud jsi?
Já Praha
Prodala bych za 700 i s postovnym, vyhovuje?
z Prahy nejsem, ale pritel tam jezdi do skoly tak by ti to kdyztak predal…kde presne bydlis, v jaky casti?
@Luciis173 píše:
Prodala bych za 700 i s postovnym, vyhovuje?z Prahy nejsem, ale pritel tam jezdi do skoly tak by ti to kdyztak predal…kde presne bydlis, v jaky casti?
napíšu ti zprávu
@Lucisek92 píše:
Ahoj holky neprodava nektera levne praha?
Ahoj, já ho prodávám. Dostala jsem ho jako dárek a už jej nepotřebuji. Prodávám ho za 1000,–, v ceně je poštovné.
@varenat píše:
Ahoj, já ho prodávám. Dostala jsem ho jako dárek a už jej nepotřebuji. Prodávám ho za 1000,–, v ceně je poštovné.
To je celkem dost
to si momentalne dovolit nemuzu a vy jste z prahy?
@Lucisek92 píše:
To je celkem dostto si momentalne dovolit nemuzu a vy jste z prahy?
KOusek od Prahy. Co jsem koukala, tak normální cena těch 1300,– ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zda si někdo kupoval AngelSounds přes eBay? jsou tam levný, ale zase nevím jestli si radši nemám připlatit? AngelSound