Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nebo jí jen nemůžu najít? Proč proboha? @admin
Nebyla to prodejní diskuse, diskutovalo se o možnostech prodeje použitých věcí, nasycenosti trhu a tak…
Mohla to být hodnotná diskuse pro mnoho uživatelek.
Proč se pořád mažou diskuse, které nikomu nevadí, nikoho neuráží a jen radí???
@jessikka která? Já jsem oživila diskusi o fusaku lodger a ta jede…
No fakt tam už není, ale ještě před hodinou jsem na ní koukala
Ale ze začátku prodejní byla tak jí třeba někdo nahlásil..
@jessikka Původně tam ten inzerát byl, pokud admin viděl jen název, klidně to smazat mohl…
Zakladatelka to upravila až po tom, co ji několik uživatelek upozornilo, že jedná proti pravidlům… Co už no… ![]()
@jessikka Jojo, je to smazané, ale není mi jasné proč
Třeba to chtěla zakladatelka ![]()
@kate02 Nebo se zakladatelce nelíbilo, že všichni byli „proti jejímu fusaku“ ![]()
@Berousik Ne, myslím jinou, diskutovalo se tam o tom, za jaké ceny se dá/nedá prodat výbava. Fusakem to jen začalo ![]()
@werunkaw123 Já nevím, podle mě nebyla prodejní ani na začátku, měla jen takový název. Zakladatelka hned v úvodním příspěvku řešila proč její zboží nikdo nechce, ptala se na zkušenosti. Pak se rozvinula IMHO věcná diskuse.
Mohl být změněn jen název, ne?
@jessikka píše:
@Berousik Ne, myslím jinou, diskutovalo se tam o tom, za jaké ceny se dá/nedá prodat výbava. Fusakem to jen začalo
@werunkaw123 Já nevím, podle mě nebyla prodejní ani na začátku, měla jen takový název. Zakladatelka hned v úvodním příspěvku řešila proč její zboží nikdo nechce, ptala se na zkušenosti. Pak se rozvinula IMHO věcná diskuse.
Mohl být změněn jen název, ne?
No, ale to právě není pravda. První příspěvek původně byl inzerátem, až pak to zakladatelka editovala, protože dostala „sodu“ ![]()
@Ve-ru Nelíbí se mi, že se na žádost zakladatelky automaticky mažou diskuse. Vždy by se mělo posoudit, jestli tam někdo někoho uráží, rýpe, jestli se to zkrátka zvrhlo, nebo jen jestli jde o uraženou ješitnost.
jak píšu, tahle diskuse byla věcná a slušná, mohla mít informační hodnotu pro mnoho uživatelek.
Příspěvek upraven 04.12.13 v 12:14
@kate02 Ok, možná jsme to nečetla před editací ![]()
Každopádně po té editaci už to bylo v pořádku, ne?
@jessikka nemáš pravdu… až po editaci se to změnilo… Každopádně se mazat nemusela, ale smazala…
Protože zakladatelka diskusi založila se záměrem fusak prodat, tzn. byla prodejná ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Jojo byl to inzerat puvodne, dobre ze je pryc
jj, nemá tu co dělat, už název diskuse byl, že prodá fusak.
@jessikka Já nevím, jestli se to smazalo na žádost zakladatelky
Jen mě napadlo, že to tak mohlo být. Když se ti to nelíbí, napiš adminům ![]()