Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
rada bych se poradila ohledne chuvicky tommee tippee (mate tu vc monitoru dechu). Zjistila jsem, ze kdyz zapnu prenosnou jednotku, tak do cca 20vterin se vypne reprak, tzn porad to ukazuje kolik je v pokoji s detskou stupnu a display sviti, ale neni nic slyset (drobne chrceni, kdyz mimco spinka ci hluk, kdyz place). Zvuk v prenosne jednotce jde zase aktivovat tlacitky, ktere komunikuji se zakladnou (tzn tlacitko na intenzitu svetla zakladny a mluvici kanal), ale zase se do cca 15vterin mikrofon vypne… Uz jsem si toho kdysi vsimla, nepomohlo vypnuti a zapnuti prenosne jednotky, ale vypnuti a zapnuti zakladny to tehdy vyresilo. Dnes muzu vypinat a zapinat oboji, zkouset ruzne zasuvky a nic, porad se zvuk vypina. Baterky jsou nabite, kontrolovali jsme je i merakem. Takze se na to nemuzu spolehnout
ted se jen desim toho, kolikrat to mohlo byt uz hluche a jen jsme si toho nevsimli, neni to totiz poznat, pokud si to clovek neda rovnou na ucho… Nemate s tim nekdo zkusenost? je dost mozny, ze to je treba vadny kontalt nebo nevim. Dat to na reklamaci znamena bez toho byt 30dni, coz mi u trimesicniho miminka dost vadi ![]()
![]()
![]()
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!