Zapínání náušniček

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4526
1.12.13 10:00

Zapínání náušniček - jaké vybrat?

Holky které zapínání bude pro miminko lepší - vpředu nebo vzadu?
Nebudou tyto hvězdičky třeba píchat mimčo do ouška :think:?

Děkuji za zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
1.12.13 10:03

Když už, tak nechat nastřelit a nechat dlouho jen ty pecičky. Já z těch visacích měla docela strach. Vyměnila jsem jí je až teď ve dvou letech, máme to první zapínaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
1.12.13 10:08

@xjanik Holky měly zapínání vepředu už od miminka a nikdy žádný problém nebyl. Jenom jako Sibyla doporučuju nejdřív nastřelit, je to šetrnější, a po pár týdnech vyměnit za ty zapínací. Jinak mladší má teď zapínání šroubovací a taky je to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
1.12.13 10:09

My nechávali píchnout a máme to zapínání do předu máme motýlky zatím je má jen od čtvrtka ale dobrý. Jinak mi doktorka chválila to přední zapínání a že jsme koupily ty menší naušničky tak asi to přední je lepší ale proč nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
1.12.13 10:10

@Z.jev To vím, že se nastřelí ty jejich a pak se to po pár dnech mění za zapínací. Takže zapínání vpředu bude asi dobré.. já se bála, aby se to nerozdělávalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
1.12.13 10:12
@xjanik píše:
@Z.jev To vím, že se nastřelí ty jejich a pak se to po pár dnech mění za zapínací. Takže zapínání vpředu bude asi dobré.. já se bála, aby se to nerozdělávalo..

malá má také zapínání vpředu a u zlatníka jsem je nechala „zamknout“ a ještě se nestalo, že by se otevřely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740

Nám se to zapínání v předu na jedné právě často rozepínalo, ale stačilo jen trošku ohnout a je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

Vzala bych to přední zapínání, protože se dá zamknout. Moje dítě už ztratilo dvoje náušnice :cert: První jednu tu nastřelovací, dala jsem jí náušničky po mně, s tím předním, ale nezamkla - za pár týdnů ji ztratila, neznámo jak a kde. Teď má zpátky ty nastřelovací - jednu jsem dokoupila, po týdnu opět ztratila ten zadní čudlík. Tak jsem jí tam dala takový ten plastový, co se používá na bižu náušnice a už dobré… Ale za mě zamykací. Nejlépe koupit, na místě nasadit a okamžitě zamknout :mrgreen:

Nastřelila bych každopádně, ale na to se nikdo neptá :mrgreen: A dělá se to, až je miminko trochu starší a má větší lalůčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.12.13 10:19

@xjanik
Když jsem nechávala Kačce píchnout náušničky, tak doktorka přímo vyžadovala přední zapínání. Tak bych si zjistila jaké má požadavky doktorka, aby pak nebyl problém. Mě osobně přijde pro miminko přední zapínání lepší, protože titěrnou náušnici zapínat vzadu tedy nevím jak bych zvládla :D Ale asi jde o cvik a šikovnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.12.13 10:36
@xjanik píše:

Paní co se tím zabývá léta mi při nastřelování říkala, že není kam spěchat. Čím déle necháš nastřelné, tím lépe se povrch rány zhojí a tím spíše tam nezaneseš infekci, která způsobuje hnisání. U nastřelení je sice povrch rány hladší než u píchání, ale i tak potřebuje nějaký čas na úplné zhojení. Takže určitě doporučovala několik týdnů. A správně nastřelené naušnice nekrvácí a nemusí se s nimi nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
1.12.13 10:46

Já mám pro sebe teď zapínání vepředu a strašně mi to vadí. Ale možná je to jen nezvyk, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
1.12.13 10:56

Mala ma nausnice se zapinanim vepredu, podobne jake jsou na tom prvnim obrazku. Dala jsem ji je asi pul roku po tech prvnich nastrelovacich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
1.12.13 11:15

Nausnice jsme nechavali dceri nastrelit, dle doporuceni lekare ORL jsme po 6tydnech nausnice vymenili za zlate (teprve pak se dirky uplne zahojily, protoze nastrelene pecicky prilehaly hodne k ousku). Zapinani ma vpredu, nikdy se nerozeply. Jsme s tim spokojeni, volila bych znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.15 17:15

Náušnice - zapínání zepředu

Ahoj holky,
sháním takové ty „dětské“ naušničky, jak se provlékají zadem a zapínají zepředu do očka, ale nějaké větší, aby je mohl nosit i dospělý. Nemáte nějaký tip?

Díky :)

• Citovat
  • Upravit
9023
5.2.15 20:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat