Chůvička Philips Avent SCD560/00 - zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
199
29.11.13 11:11

Chůvička Philips Avent SCD560/00

Zdravím všechny :) Nemáte prosím někdo zkušenost s touto chůvičkou? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jezzz
8.12.13 15:04

Ahoj všem :-)

Vážně uvažuji o této chůvičce, nemáte ji někdo vyzkoušenu popřípadně nemáte tip na jinou vhodnou?

Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
12
26.12.13 12:52

Taky by mě zajímalo, jaké zkušenosti s touto chůvičkou máte. Koupil si ji někdo? Jak jste spokojené s hlasitostí upozornění na pláč na rodičovské jednotce? Jde slyšet už jen zakňourání mimča i třeba při zapnuté TV?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
26.12.13 13:41

Ahoj. Chuvicka by mi měla přijít za cca tyden, mimco bude teda až na konci března, avšak zkusím ji otestovat na neterich a synovcich a dám pak vědět :-)

• Citovat
  • Upravit
12
26.12.13 13:44

To by bylo super, na tento model moc recenzí není a na ostatní philips lidi hodně nadávají, že je moc tichá. Tak ještě ten týden počkáme :-) Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
26.12.13 14:13

Paráda, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.1.14 23:31

@jezzz tak přišla ta chuvicka? Jak to s ni vypada? Ma cenu do ni investovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
13.1.14 13:45

Ahoj holky,

chůvičku mám doma, avšak ještě jsem se nedostala k tomu, abych do ní koupila baterky - musí tam být 4 nabíjecí, u chůvičky jsem měla jen dvě. V návodu bylo napsáno, že v balení nemá být ani 1. Sháním teď 2 stejné, jsou docela drahé, proto se mi nechce investovat do 4, které bych nevyužila.

Hned, jakmile ji zprovozním, dám Vám vědět. Nezapomněla jsem na Vás, nebojte :-)

O víkendu se vdávám, takže popravdě teď řeším spíše svatbu. Ale určitě se na to příští týden vrhnu s dám ji dohromady a ozkouším! A pak Vám dnes napíši :-)

Mějte se.

Ahoj Jana

• Citovat
  • Upravit
385
13.1.14 18:09

Ahojky, mě ji dnes vyzvedával táta, tak jsem zvědavá :) ještě si pro ni musím dojet k našim a pak jí hned vyzkouším u sousedky, která má 2,5 letého chlapečka :) tak uvidíme, ale snad bude oki. Znám jiné holky, co mají buď o třídu nižší typ či vyšší a nemůžou si jí vynachválit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.1.14 18:48

Holky děkuji. nejsou to pro nas male penize, tak nechceme kupovat zajice v pytli.tak jak budete vědět, dejte vědět :-D a muzete to zkusit treba pri zapnute tv? Se naotravuju, co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
13.1.14 18:58

@Yvett88 tak to je snad jasné :D ještě do toho pustím myčku a nechám psi, aby štěkali :D alej á myslím, že bude dobrá :) já jsem se setkala zatím jenom s pozitivníma ohlasama na tyto chůvičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.1.14 20:15

@LenaK89 tak jooooo :lol: a jeste pustit mixer…to by byla teprve zatezova zkouška. Ne fakt.meli jsme skvelou, ale. pokazila se a uz se nevyrabi.jo a ma tato chuvicka vibrace? Tamta prave mela. blikala, vibrovala a jeste bylo slyset dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
13.1.14 20:31

@Yvett88 hele, to bych kecala, ale zjistím, až si jí u našich vyzvednu a zapnu :D jinak všechno možné o ní je tady http://chuvicky.heureka.cz/…specifikace/#text

ještě jí v ruce nemám, ale myslím si, že budu naprosto spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
13.1.14 20:33

@Yvett88 navíc se tam píše, že je tahle chůvička TOP 3., což si myslím, že je hodně slušný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.1.14 21:01

@LenaK89 no ale top 1 je chuvicka, na kterou hodne lidi nadava, ze nejde slyset. o tu hlasitost mi jde nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí