Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Yvett88 Hele, i kdyby, tak je 14 dní na to, aby jsi zboží bez udání důvodu vrátila
Tak bych byla v klídku
já si jí u našich budu vyzvedávat příští středu, jelikož jedu na kontrolu, tak jí pak večer vyzkouším, pokud budu mít správné baterky a dám určo echo ![]()
To jako jooooo. Ale budem ji kupovat přes net a za vrácení se plati poštovný. neni to sice zavratna částka, ale je to zbytečný. Asi do toho ale půjdeme ![]()
Taky čekám na Vaše názory a zkušenosti ![]()
A přesně tak.. Top 1., na ní je hodně recenzí, že není slyšet, což mi příjde u chůvičky blbé ![]()
@Misicka85 presne…to jaksi postrádá smysl chuvicky. nemusim mit žádnou ![]()
Tak už si pro ní jedu dnes k rodičům
tak doufám, ze budu mít doma baterky ![]()
Tak holky
už jí mám doma! A pro mě je to naprostá bomba! Má to světýlko, 5 ukolébavek, ukazatel teploty, hodiny, zpětné mluvení(jako vysílačka) a já nevím co ještě a navíc se dá třeba to světýlko nebo ty ukolébavky pustit přes tu rodičovskou jednotku, co máte u sebe! Dětskou jednotku jsem nechala v obýváku u přítele a já si zalezla vedle do pokoje a slyšela jsem i to, jak cvaká na ovladači na XBOXu 360, a to jsem měla hlasitost nastavenou na vysokou! A to tam jde dát ještě o jedno navíc něco jako extra hlasitost a nebo ztlumení. Jsem nadšená a nelituju ![]()
Jo a ty 2 baterky do rodičovské jednotky byly součástí balení a tu dětskou jsem šoupla přes kabel do zásuvky, ale jinak je na 4 baterie, pokud by jste byly mimo proud ![]()
Supeeer. takze jdem do toho!!! Moc dekuji.to jsem potřebovala slyset (číst).tak at slouzi! Nam vsem.
Dnes jsme také ozkoušeli a jsme spokojení
Zatím vypadá, že to bude dobré ![]()
Ahoj. Chtěla jsem se zeptat s odstupem času jak jste s chůvičkou spokojené? budu moc vděčná, jsem v koncích s koupí nové chůvičky :-/
Ahoj. S chvuvickou jsem maximalne spokojena a vrele ji doporucuji ![]()
Ukolebavky Karolka miluje a ja chuvicku pouzivam denne a zatim spokojenost.
Funguje dobre a zvuky jdou taky hezky slyset.
My taky maximální spokojenost. Slyšet jde dobře a za tu cenu jsme dostali to, co jsme očekávali. Ukolébavky fakt fungují a i ostatní funkce jsou užitečné. Akorát mi tam dost chybí vibrace. Známí mají tu o třídu lepší a prý tam vibrace jsou.je to myslim ta 580. Ale tam bude cena asi jinde. Tak hodně štěstí při výběru ![]()
Zdravím! Jak je to s hlasitostí tohoto modelu? Příbuzní mají model 505 a tam se mi moc nezdá hlasitost rodičovské jednotky :-/ Snímá to děti sice celkem dobře i z větší vzdálenosti, ale ta hlasitost…
Nepotřebuju žádného řvouna, ale chtěla bych dítě slyšet i při hovoru, puštěné televizi nebo během běžného provozu domácnosti (chození po místnosti atp.). U modelu 505 mám dojem, že člověk musí mít oči a uši přilepené na chůvičce. Má 560 hlasitost už trochu lepší (pokud můžete porovnat)? Případně stačí vám hlasitost, abyste zaregistrovali tiše pokňourávající dítko? Díky za sdílené zkušenosti…