Kolik oblečků pro miminko a jaké velikosti?

20
29.11.13 18:42

Kolik oblečku pro miminko a jaké velikosti??

Ahojky, holky zítra jedu do centra stavím se v H&M, Lindexu, nextu a možná v adidasu co všechno mám pro mimčo koupit kolik kusů a jaké velikosti, chci spíš používat polodupačky a asi radši vzít bodýčka že? do jaké velikosti nakoupit a kolik toho budu moc vděčná moc díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
29.11.13 18:46

Je tu spousta seznamu k inspiraci, nejake si najdi. zalezi, kdy se prcek narodi (zimni dite potrebuje jine veci nez letni) a jak to mate doma (nekdo 18stupnu, nekdo 24).
velikosti neco 56 - tak cca aby ti to vyslo na mesic noseni, pak uz 62. pocitej s tim, ze miminko blinka a kadi hodnekrat denne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989

V prvních třech měsících jsme polodupačky ani nevytahla. Malého první 3 měsíce bolelo hrozně bříško a cokoli v pase mu dělalo problémy. Používali jsme Body s krátkých (měla jsem asi 15ks) a celopropínací overaly, těch jsme měla asi 10.. Prala jsem tak jednou v týdnu tak abych měla zásobu a hadříky mi nechyběly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956

Kup si par hezkych a zbytek bych koupila po bazarech. Z tech malinkych hrozne rychle vyrostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
29.11.13 18:47

@Rickinka hm dela super bodycka, rikam jim kimono - jsou celorozepinaci a nemusi se prevlikat pres hlavu, mimco bude spokojene. next ma zas super pyzamka a lindex krasne vecicky ale vetsinou bez tapicek coz je takove neprakticke. no nakup asi jen na prvni tri mesice a pak uvidis jak mimisek poroste…
kusu? no snad nekdo napise… ja jsem totiz silenec a mam toho vzdy az moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.11.13 18:48

Narodi se v breznu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.11.13 18:53
@Rickinka píše:
Narodi se v breznu :)

tak spis bodycka s dlouhym. par muzes s kratkym a neco propinaciho pres to. polodupacky jsem nepouzivala nikdy, prckovi to bud padalo nebo to mel kratke. mel dupacky a overalky a pozdeji teplacky a kalhoty.
nejake svetriky (na knofliky, pres hlavu to jde blbe), zasobu ponozek (obcas i pod bodycko, kdyz je chladno). teplejsi i tenci cepicky, kombinezu na ven.
mela jsem toho fakt hodne, vyuzilo se skoro vsechno. prcek mi vydrzel v 56 nadprumerne dlouho, takze vsechno plne vyuzil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
29.11.13 18:54

Mladík byl minimálně první tři měsíce jen v overálcích, pod tím body. Pohodlí především.

• Citovat
  • Upravit
14309
29.11.13 18:54

@Rickinka
Ja nakupola hodne, lebo som magor..HM super propinaci bodycka ako pise @superandrysek ..
Next overalky na spani..polodubacky som kupovala v hm a ca..a nosi ich od narodenia..neznasam dupacky..:-)..a kusy zalezi od Teba, financii atd..ja perem tak 1× za 14dni a mimco mam blinkacie, takze u mna pocty velke..neohrnovals som mimcu nikdy, kupovala som velkost, ktoru mal mat..a to som i 44 vo finale dokupovala..

Edit
Pardon za POLODUBACKU.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.11.13 18:57

Za mě teda nemá cenu kupovat 58 a ani 62. Stačí pár kousků, uteče to jako nic. A malá přibírala raketově. 58 měla snad jen na cestu z porodnice a pak první týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daisy Veronica
29.11.13 18:57

Ahojky, já čekám svý druhy bejby na přelomu února a března a mám nakoupená bodýčka s dlouhým rukávkem, asi 5 párů ponožtiček, k tomu dupačky a pár kusů polodupaček. Asi 4 overálky, a kabátky s dlouhým rukávkem. Na noc budu dávat body s krátkým rukávkem a na to overálek na spaní. Nakoupila jsem něco nového ( k doktorce, na návštěvy ) a spouuustu toho kupuji po lepších bazarech - kus třeba za 30,– včetně manžestrových kalhot, šatiček, bodýček a podobně. Jsem tak nějak poučená a vím, že děti v těch prvních měsících hodně rychle rostou. To jí radši za ty peníze, co bych investovala do hadrů vytunim kočár, postýlku a tak :mavam: Přei dobré pořízení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20
29.11.13 19:03

A kolik cca tech bodycek? koupim teda 62 a 68 velikost kdyztak to ohrnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
29.11.13 19:08

Už jsi viděla ty ceny v těch šopech? já jela do hmka apod. minule a představa celou výbavu pořídit tam tak si musím vzít asipůjčku:-)) něco jsem nakupovala nový ale hodně z mimibazaru, za dupačky 300 kč je prostě úlet když z toho dítě vyroste za 2 týdny. a k otázce kolik čeho? těžko říct, to zjistíš sama, já měla neblinkací dítě takže bylo pořád čistý, nemělo se jak zašpinit první týdny, zato kamarádce už docházely oblečky, malý pořád blinkal, pořád jim protékala plína atd. takže fakt na to není směrnice kolik čeho.
za mě jsou první měsíce totálně na prd trička s krátkým rukávem, a vůbec trička, nejlepší jsou body, na prd jsou takové ty nechodící capačky na parádu, džíny pro miminko atd.

jinak já mám březnovou 4 letou holku a čekám další březnovou holku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
29.11.13 19:09
@Rickinka píše:
A kolik cca tech bodycek? koupim teda 62 a 68 velikost kdyztak to ohrnu :)

ale 56 bych koupila, alepsoň 3-5 kusů. náš malej měl 56 určitě měsíc a stejně na něm zezačátku visela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
29.11.13 19:11

@araw no vidíš a moje malá měla 56 asi do 10 dnů života a pak jen 62, dodnes je o jednu dvě velikosti dopředu pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí