Anglické gymnázium

32
26.5.20 16:24

Anglické gymnázium

Ahoj, má někdo zkušenosti s anglickým gymnáziem v Praze? Zvažuji že dám syna tam, potom máme ještě jinou možnost tak váháme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
234
26.5.20 16:39

Poloz si otazku, ci tam chce ist sam? Jazyky ho bavia? Zvlada napor ucenia? Moje starsie dieta absolvovalo bilingvalne a nasledne vš v zahranici, mladsie dieta na bilingval nechcelo, respektovali sme to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
26.5.20 16:42

A které to je? O žádném s takovým názvem nevím. Jinak výuku v angličtině má vícero gymnázií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.5.20 16:47

@majkakajka sám by tam chtěl jít, jazyky ho baví, a nápor učení mu problém nedělala je hodně nadaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.5.20 17:01

@safina english college in prague

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
26.5.20 17:02

Ma to plusy a aj minusy. Plusy- nauci sa jazyk. Minus nastava vo chvili, ak sa rozhodne zostat studovat v Cechach. Ak si nevyberie studium, kde aspon par predmetov nebude v anglictine, popripade nebude cestovat v ramci Erasmu alebo WAT, jazyk bude poaly zabudat. V pripade, ze si zvoli typ skoly, kde sa budu robit prijimacky v cestine- chemia, biologia, fyzika, matika a pod., bude musiet nastudovat vsetko gymnazialne ucivo 4 rokov v cestine. Veci, ktore sa bude ucit nove, nebude vediet prelozit do cestiny-aspon vo vacsine pripadov. Dobra volba je aj ceske gymnazium a rok studia v Amerike/Anglicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
26.5.20 17:41

Tak to jsem neznala, nejspíš protože je to 6 leté, ale uvádí na webu, že lze vybírat programy na 2 roky a kombinovat. Kdyby moje dítě chtělo, neváhala bych, samozřejmě pokud počítáš se školným. Každá zkušenost se počítá. Moje děti nemají na takovéto školy nervy, myslím že je to pro hodně ambiciózní a dravé (v dobrém slova smyslu) děti. Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.26 08:55

Dobrej, mám tam dite, spatna skola. fujky. syn anglicky neumý vůbec. hruza tahle škola. nedoporučujy. nic neumí. nechoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí