Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Havlova píše:
Pak se ještě osvědčily lanové uzly.
Ty sme zkoušeli, ale skoro celé to pojedla ![]()
@Katerinam97 píše:
Ty sme zkoušeli, ale skoro celé to pojedla
U nás teda jedině uzle docela drží (dokud z nich nemá zubní nitě), a nejvíc ten co přítel udělal z horolezeckého lana ![]()
@Katerinam97 píše:
Zdravím,
Doporučí mi někdo prosím vhodnou hračku pro bulteriéra? Takovou kterou nezničí do 5 minut
Kong z kaučukové gumy..
přežil dobrmana, rotvika a maďarského ohaře ![]()
@Katerinam97 píše:
Tak to je supermyslim ze mám tip na vánoční dárek tenisaky miluje dokonce mi krade i ty co mám do sušičky
Určitě se mu to bude líbit ![]()
Rupert se honil za jedním, pak za druhým a pak mu je kluk začal házet, to je tak 60 yards a to už byl úplně na vrtuli a musel do každýho tenisáku kousnout. ![]()
@KalamityJohn píše:
Určitě se mu to bude líbitRupert se honil za jedním, pak za druhým a pak mu je kluk začal házet, to je tak 60 yards a to už byl úplně na vrtuli a musel do každýho tenisáku kousnout.
Tenisák pro buldu je jen na zákusek
.
@Jaaanča píše:
U nás teda jedině uzle docela drží (dokud z nich nemá zubní nitě), a nejvíc ten co přítel udělal z horolezeckého lana
Je pravda ze u nás vydrzeli přes půl roku sice v likvidačním stavu ale tak nějak drželi
![]()
@Skaiqy píše:
Kong z kaučukové gumy..přežil dobrmana, rotvika a maďarského ohaře
Tak to musí přežít i naši
půjdu do něho ![]()
@KalamityJohn píše:
Určitě se mu to bude líbitRupert se honil za jedním, pak za druhým a pak mu je kluk začal házet, to je tak 60 yards a to už byl úplně na vrtuli a musel do každýho tenisáku kousnout.
Zábava pro psa i pro rodinu ![]()
@Proto02 píše:
Tenisák pro buldu je jen na zákusek.
I to se muže stát
![]()
@Katerinam97 píše:
Tak to musí přežít i našipůjdu do něho
Je to super věc
naše potvora má tři a všechny drží už 4 a půl roku ![]()