Anglický jazykový tábor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26574
28.7.18 21:35

Anglicky jazykovy tabor?

Mate nekdo dobrou zkusenost s takovym taborem? Pro dite 3-4 trida. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Qwentin
28.7.18 21:44

Jakože na učení angličtiny? Já jsem byla ve sportovním táboře v Americe, kde se taky dalo naučit anglicky.Oblast Pennsylvania - Dellaware. Ale to asi nehledáš :think: .

• Citovat
  • Upravit
29463
28.7.18 21:53

Zkušenost nemám, ale u nás na škole vyučuje angličtinu pro děti s rodilým mluvčím jazyková škola Easy englisch a přišla mně nabídka na jazykové pobyty pro děti i předškolní: http://www.easyenglish.cz/…ovolena.html
Holky tam nechodily, protože to nevyhovovalo časově, ale rodiče jejich spolužáků si ty kurzy chválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
28.7.18 22:24

na tyhle prázdniny už asi neseženete -my posílali přihlášku v únoru. Ale mám zkušenost jen s táborem pro starší (15-18)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.7.18 22:37

Mám zkušenosti s Helen Doron a obrovská spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
28.7.18 22:44

Mám zkušenost za vzdálené rodiny, dítě v té době bylo ve 2. třídě a byly to totálně vyhozené peníze podle mě. Za celý pobyt se naučila akorát jednu krátkou říkanku a to byla cena za tábor cca 10 tisíc/týden. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.7.18 22:46
@jenny.fields píše:
Mate nekdo dobrou zkusenost s takovym taborem? Pro dite 3-4 trida. Dekuji.

Zkus mrknout na Hampson. Mám zkušenosti jen s jejich docházkovým kurzem, ale na Ptýrově by to mohlo být taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.7.18 09:11
@annasmyc píše:
na tyhle prázdniny už asi neseženete -my posílali přihlášku v únoru. Ale mám zkušenost jen s táborem pro starší (15-18)

Já nechci na letošek, jen chci sesbírat nějaké info případně pro příští rok

@Qwentin píše:
Jakože na učení angličtiny? Já jsem byla ve sportovním táboře v Americe, kde se taky dalo naučit anglicky.Oblast Pennsylvania - Dellaware. Ale to asi nehledáš :think: .

To ne, na to je malá.

@Wani píše:
Mám zkušenost za vzdálené rodiny, dítě v té době bylo ve 2. třídě a byly to totálně vyhozené peníze podle mě. Za celý pobyt se naučila akorát jednu krátkou říkanku a to byla cena za tábor cca 10 tisíc/týden. :nevim:

Asi záleží na táboře, mě včera říkala příbuzná, že syn její kolegyně s práce dyslektik, si za 14 dní hodně vylepšil angličtinu. Cena je vysoká, speciálně pokud jsou tam rodilý mluvčí.

@Russet @Poštolka J @marin Díky, mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario