Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mate nekdo dobrou zkusenost s takovym taborem? Pro dite 3-4 trida. Dekuji.
Jakože na učení angličtiny? Já jsem byla ve sportovním táboře v Americe, kde se taky dalo naučit anglicky.Oblast Pennsylvania - Dellaware. Ale to asi nehledáš
.
Zkušenost nemám, ale u nás na škole vyučuje angličtinu pro děti s rodilým mluvčím jazyková škola Easy englisch a přišla mně nabídka na jazykové pobyty pro děti i předškolní: http://www.easyenglish.cz/…ovolena.html
Holky tam nechodily, protože to nevyhovovalo časově, ale rodiče jejich spolužáků si ty kurzy chválili.
na tyhle prázdniny už asi neseženete -my posílali přihlášku v únoru. Ale mám zkušenost jen s táborem pro starší (15-18)
Mám zkušenost za vzdálené rodiny, dítě v té době bylo ve 2. třídě a byly to totálně vyhozené peníze podle mě. Za celý pobyt se naučila akorát jednu krátkou říkanku a to byla cena za tábor cca 10 tisíc/týden. ![]()
@jenny.fields píše:
Mate nekdo dobrou zkusenost s takovym taborem? Pro dite 3-4 trida. Dekuji.
Zkus mrknout na Hampson. Mám zkušenosti jen s jejich docházkovým kurzem, ale na Ptýrově by to mohlo být taky fajn.
@annasmyc píše:
na tyhle prázdniny už asi neseženete -my posílali přihlášku v únoru. Ale mám zkušenost jen s táborem pro starší (15-18)
Já nechci na letošek, jen chci sesbírat nějaké info případně pro příští rok
@Qwentin píše:
Jakože na učení angličtiny? Já jsem byla ve sportovním táboře v Americe, kde se taky dalo naučit anglicky.Oblast Pennsylvania - Dellaware. Ale to asi nehledáš.
To ne, na to je malá.
@Wani píše:
Mám zkušenost za vzdálené rodiny, dítě v té době bylo ve 2. třídě a byly to totálně vyhozené peníze podle mě. Za celý pobyt se naučila akorát jednu krátkou říkanku a to byla cena za tábor cca 10 tisíc/týden.
Asi záleží na táboře, mě včera říkala příbuzná, že syn její kolegyně s práce dyslektik, si za 14 dní hodně vylepšil angličtinu. Cena je vysoká, speciálně pokud jsou tam rodilý mluvčí.
@Russet @Poštolka J @marin Díky, mrknu.