Pokoje u CK Fisher

28
27.7.18 09:27

Pokoje u CK fisher

Ahoj holky ;) mám otázku se kterou si nevím rady. Chtěli bychom jet po půlce srpna někam na dovolenou až se holky vrátí z táboru. Moje první volba padla na Exim ale nakonec budeme vybírat u Fischera. Moje dilema jsou pokoje. Jedeme dva dospělí, 4 „děti“ 6,12, 14 a 15 let. Pojede s náma kluk od nejstarší dcery, jestli se ptáte na to jestli je nechám spát samotné v jednom pokoji a jestli ho jeho rodiče pustí - pustí, jsou to naši sousedé, máme výborné vztahy a mládežníkům věříme. Chtěli bychom tedy 3 pokoje - ale u CK Fisher možnost tří pokojů není, takže šlo by udělat jakoby dvě objednávky? Mohly by děti být na pokoji sami? Nejde mi to zadat. Když už tak bychom hodily jen dva pokoje a já s manželem bychom byli na jednom a děti na druhém, ale u objednávky musí být právě ten jeden dospělý na pokoji. Kdybych to zadala jako první pokoj 1 dospělý + „dítě“ 16 let, a na druhý pokoj 1 dospělý + ty tři děti tak by to ničemu nevadilo? Mohly bychom se pak přehodit? Nebo udělat dvě objednávky?.. :roll: ale v objednávce musí být uvedena aspoň jedna osoba a vždycky jedna dospělá na pokoji… Já se z toho opupinkuju a nepojedeme nikam. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
27.7.18 09:31
@Larra90 píše:
Ahoj holky ;) mám otázku se kterou si nevím rady. Chtěli bychom jet po půlce srpna někam na dovolenou až se holky vrátí z táboru. Moje první volba padla na Exim ale nakonec budeme vybírat u Fischera. Moje dilema jsou pokoje. Jedeme dva dospělí, 4 „děti“ 6,12, 14 a 15 let. Pojede s náma kluk od nejstarší dcery, jestli se ptáte na to jestli je nechám spát samotné v jednom pokoji a jestli ho jeho rodiče pustí - pustí, jsou to naši sousedé, máme výborné vztahy a mládežníkům věříme. Chtěli bychom tedy 3 pokoje - ale u CK Fisher možnost tří pokojů není, takže šlo by udělat jakoby dvě objednávky? Mohly by děti být na pokoji sami? Nejde mi to zadat. Když už tak bychom hodily jen dva pokoje a já s manželem bychom byli na jednom a děti na druhém, ale u objednávky musí být právě ten jeden dospělý na pokoji. Kdybych to zadala jako první pokoj 1 dospělý + „dítě“ 16 let, a na druhý pokoj 1 dospělý + ty tři děti tak by to ničemu nevadilo? Mohly bychom se pak přehodit? Nebo udělat dvě objednávky?.. :roll: ale v objednávce musí být uvedena aspoň jedna osoba a vždycky jedna dospělá na pokoji… Já se z toho opupinkuju a nepojedeme nikam. :nevim: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pobavilo :kytka:

a nejlepší bude zavolat nebo nelip rovnou zajit na pobočku CK Fisher.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.7.18 09:40

Řešila bych to rovnou s cestovkou. Nebo jím přepošli to, co jsi napsala sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
27.7.18 09:41

jo jde, u Fishera jsou pomerne pruzni a nabizeji dost variant pokoju. My mame 3 male deti, takze jsme potrebovali rodinny pokoj a jen s fisherem byla domluva. Zavolejte nebo bezte na pobočku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
27.7.18 10:00

@Larra90 urcite vas v hotelu nikdo nebude kontrolovat kde,kdo spi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
27.7.18 10:19

Na jejich webu tato obsazenost nelze nasimulovat. Zavolejte si na 80012 1010. Prodejce vám ověří počet volných pokojů a řekne přesnou cenu. :mrgreen: děti na pokoji samy být mohou,ale budou pravděpodobně hradit plnou cenu jako dospelaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
27.7.18 10:32

@Larra90 Presne tak, zavolej na jejich linku, oni vam to nakombinuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.7.18 11:33

Tak holky volala jsem :-) a vyřešeno je to tak že máme pokoje vedle sebe, děti normálně můžou být spolu na pokoji, letíme teda do Španělska, Menorca, all inclusive, 4* a 8 dní za 84 tis. Takže jsem docela spokojená… Říkala jsem si že něco do 90 a jinak že na to kašleme (už jsme letos byli v Itálii a na 4 dny v Londýně), ale tak děcka budou mít radost :) :roll: :srdce: celý rok jsme nějak extra neutráceli tak proč si neužít. Ještě tak 2 roky a pak už s náma třeba nejstarší dcera nebude chtít jezdit tak to pak bude jednodušší :lol: 2 dospělí a dvě děti… To už takový problém není :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.7.18 11:46

Jo, a děti se berou jako dospělý většinou prý už od 13 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.7.18 11:48

@Larra90 to je 14t za jednoho, to jde :palec: ale dohromady je to slusna palka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.7.18 11:49

@Larra90 vydž až budou mít i zbylé děti své drahé polovičky a třeba dostanete i množstevní slevu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.7.18 12:16

@debra.morgan :lol: nestraš první jsme si dělali z mladých srandu a už jsou spolu osm měsíců :lol: třeba jim to vydrží :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
27.7.18 12:58

@Larra90 Hlavne at klapnou ty pokoje vedle sebe. To uz zalezi na hotelu.

Ano, vetsina hotelu bere deti jen do 12 let, pak na starsi maji nejake slevy. Ale treba Madari berou deti jen do 6 let. Polaci to maji taky jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
27.7.18 13:50

@Larra90 prosím, můžu vědět, co je to za hotel a termín? Ta cena je super… Díky za tip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.7.18 00:43

https://www.fischer.cz/…-farragut-st?…|8|9&TTM=1&MTM=5&DF=2018-07-29T00:00:00|2018-08-29T00:00:00#/terminy
19.-26.8. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario