Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, jdu si sem pro radu. V únoru jsme si přes e-chalupy zarezervovali pronájem chalupy na týden přímo od majitele. Zaplatili jsme hned zálohu a zbytek doplatili asi před měsícem. Komunikace dobrá, hned nám přišel mail o zaplacení, prostě vše vypadalo v pořádku. Teď v sobotu bychom měli odjíždět a dnes dorazil mail, že chybně provedena rezervace, omlouváme se, vrátíme Vám peníze. Jsem strašně naštvaná, už jsme měli naplánované výlety a teď na poslední chvíli už nejspíš neseženeme co bychom si představovali. Je možné se nějak bránit? Doufám, tedy, že nám vrátí peníze a nenaletěli jsme nějakému podvodníkovi, ale stejně mi to v tuto chvíli přijde málo. Když jsme platili, tak to chybu neviděl…díky za radu, i když asi mi nezbývá nic jiného než doufat, že aspoň obdržím zpět peníze co jsem zaplatila… ![]()
Já nevím…
,ale pokusit se spojit se s provozovatelem, majitelem či tak a zkusit se domluvit na jiném objektu? Samozřejmě pokud možno v rozumné blízkosti když máte jak píšete promyšlené výlety atd…
Ale snad to podvodník není mělo by to být nějak jištěno..
Je to ODSUD NE?
ano je. Komunikuje se přímo s majitelem. Napsal, že nám vrátí peníze, což doufám udělá. Ale mě to prostě přijde 5 dní před odjezdem jako nehoráznost, když jsme platili zálohu v únoru a v červnu a až teď napíše, že už má plno? Prostě jsem teď hrozně naštvaná a musím to strávit. Teď už mi napsali z mých 3 poptávek, že mají plno, tak mě to štve ještě víc:-)
@PetraBM Jasně to vás plně chápu,hlavně aby vrátil ty peníze! ![]()
No to je teda nehoráznost, já bych chtěla nejenom peníze zpět, ale i nějakou kompenzaci. Vždyť máte už volno v práci apod. Co teď budete jako narychlo shánět?
A napsala bych mu takovou recenzi, že by se styděl i vyjít mezi vrata..
Zkuste dTest, tam vždycky dobře poradí na co má otřebitel nárok a na co ne. Spotřebitelská poradna: 299 149 009 (Po-Pá 9-17 hod.)
@králíkovna píše:
Zkuste dTest, tam vždycky dobře poradí na co má otřebitel nárok a na co ne. Spotřebitelská poradna: 299 149 009 (Po-Pá 9-17 hod.)
Díky:-)
Já myslím, že někdo jiný mu dal více peněz za pobyt a on Vám ho zrušil a počítá, že budete v klidu. Nebo to mohl být klidně jeho známý. Napsala bych mu, že máte koupené lístky na vlak, dovolenou v práci a že v sobotu na stopro přijedete ![]()
@Laddmie tak to si přesně také myslím, prostě vzal lepší kšeft ![]()