Angličtina pro děti - rada

5
7.9.12 16:09

Angličtina pro děti - rada

Maminky, do ted jsem vztekle sháněla anglickou školku za přijatelné pro náš rozpočet školné nebo kurzy třeba Helen doron, pročetla jsme tu různé diskuze, a rozhodla jsem se, že zkusím synovi pouštět písničky apohádky v angličtině doma, budu se snim učit třeba i pomoci piktogramu. Je dvojjazyčný a nemá s tim sebemenší problém, nechci aby angličtinu zvládal jako ty dva jazyky ted, ale aby si na ni zvykal nenásilně. dnse jsem byla na ukázkové hodině Helen Doron a líbilo se mi to, ale je to spousta peněz pro nás. PROSÍM TEDY O TYP co mu postahovat nebo koupit- jaké písničky nebo „vyukové“ seriály, koukala jsem a našla jsem jen nějakého fialového dinosaura a ten mi příjde stupidní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
7.9.12 16:18

Zkus třeba Cookie and Friends. Velmi jednoduchá angličtina, zábavnou formou, vhodná pro děti od 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.9.12 16:21

Ještě mě napádá pouštět mu Peppa Pig v originále :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
7.9.12 16:31

Ano Peppa Pig se mi take libi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.9.12 16:31
@Gizel píše:
Zkus třeba Cookie and Friends. Velmi jednoduchá angličtina, zábavnou formou, vhodná pro děti od 3 let.

Super mrknu, zapoměla jsem napsat že syn má 2 a půl roku, takže akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
7.9.12 16:33

Sice ten fialovy dinosaurus se ti nelibi, ale kdyz jsem byla mala a vyrustala v Kanade, tak to tam byl hit… Jen pro info, jmenuje se Barney

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.9.12 16:37

@PetraKad Jen mě štve, že se tady prodávají dvd s Pepinou jen v české verzi. V originále jsem je musela extra objednat a stálo to dvakrát tolik :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.9.12 16:38

Já to řeším tak, že všechny anglické pohádky pouštím klukovi v originále. Nemá s tím žádný problém. Jenom mě mrzí že se u nás všechny dvd automaticky dabují a není tam možnost originálního zvuku.

• Citovat
  • Upravit
165
7.9.12 16:46

Taky jsem nakoupila spoustu anglických dětských knížek. Čteme v nich téměř od narození :lol: Myslím, že dnes sehnat něco dítěti pro výuku angličtiny není problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
7.9.12 16:57

Ahoj, uz si nekdy videla MR. TUMBLE? je to sice pro to, aby se deti naucily znakovat, jsou tam postizeny deti, ale hodne tam ty slovicka opakuji.My bydlime v UK, nase skoro trileta hodne slovicek ma z tohoto poradu. Nebo Tweenies jsou tkay dobry.

• Citovat
  • Upravit
74217
7.9.12 17:04

Dcera má ráda tuhle stránku http://www.bbc.co.uk/…eminibeasts/
a známé jsem jednou koupila v levných knihách krabici cd (asi 6 nebo kolik) byla to Angličtina pro děti, snažím se ji sehnat, ale už to asi nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
7.9.12 17:06
@Gizel píše:
Taky jsem nakoupila spoustu anglických dětských knížek. Čteme v nich téměř od narození :lol: Myslím, že dnes sehnat něco dítěti pro výuku angličtiny není problém :think:

čtení není úplně ideální, pokud nemáš angličtinu jako rodilý mluvčí. Dítě se sice naučí ty slovíčka a tak, ale bude mít problém s porozuměním rodilému mluvčímu a samo taky nebude mluvit přirozeně. Naopak když je odmalička kontakt s originál angličtinou, tak se to dítě naučí krásně vyslovovat, rozumět atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
7.9.12 17:20

My pozerame The gigglebellies…kupila som originalne DVD, ale skratena verzia je aj na webe…mrkni (na stranke sa da dat „Prehrat vse“)
http://www.youtube.com/…iggleBellies?…
Tiez vsetky rozpravky pozerame v anglictine :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5922
7.9.12 17:27

Muj starsi syn ma 3 roky, na pohadky se diva jen v anglictine, ale anglicky umi, protoze tatinek je american. Nejvic ho bavi Mickey Mouse Clubhouse, to je favorit, pak se nejvic nauci v Sesame Street - od pocitani, pisnicek, pismenek ale jestli ti pripada Barney trapny, tak se ti ani Sesame Street nebude libit. Pak samozrejme Cars, Woodpecker, Smurfs a vsechny filmy v anglictine Madagaskar, Ice Age atd… Je to vsechno specializace meho muze, ten koupe a uspava, ja se jim do toho moc nepletu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
7.9.12 17:31

Zijeme v usa a libi se mi dora the explorer. Syn je na to jeste maly, ale pro 2,5 leteho je to akorat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze