Angličtina pro děti - rada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
merde
22.2.15 19:48

@hanka.br. mam stejny nazor, co se tyka anglictiny takhle brzy. Je fajn, to slyset i primo od ucitelky :palec:

@terinka4444 moje deti po 8 letech v Britanii gramatiku neumi, ale za to umi mluvit perfektne anglicky. Tady se totiz gramatika neuci ani ve skolach, pouze uplne zaklady na nizsim stupni. Ja se ji ted ucim na zkousky a moje dcera, ktera umi plynne, mi nedokaze u niceho vysvetlit proc :mrgreen: protoze preci se to tak rika a ona vyciti, co kde ma rict. Kolikrat je prekvapena, kdyz ji vysvetluju proc, co, jak je. A ja ji jen tise zavidim, ze umi mluvit a nemusi nad tim premyslet

• Citovat
  • Upravit
30408
22.2.15 19:54

@terinka4444 Vůbec jsem to nemyslela na tebe, spíš obecně. Protože mi je jasné, že kdyby se moji rodiče svých dětí na něco zeptali, sotva by z nich dostali souvislou informaci. Mám 30 prvňáků pátou hodinu, takže jsme ráda, když je baví to naše zpívání a scénkování, ale aby ty děti něco skutečně uměly, to bych neřekla. Na druhou stranu když děti vypouštím z pětky, jsou dobře připravené. Proto bych se na tvém místě nijak nestresovala. Taky děkuju :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.15 19:56
@hanka.br. píše:
@terinka4444 Vůbec jsem to nemyslela na tebe, spíš obecně. Protože mi je jasné, že kdyby se moji rodiče svých dětí na něco zeptali, sotva by z nich dostali souvislou informaci. Mám 30 prvňáků pátou hodinu, takže jsme ráda, když je baví to naše zpívání a scénkování, ale aby ty děti něco skutečně uměly, to bych neřekla. Na druhou stranu když děti vypouštím z pětky, jsou dobře připravené. Proto bych se na tvém místě nijak nestresovala. Taky děkuju :mavam:.

Ta moc děkuju, naše učitelka je skvělá, tak budu doufat, že naučí i mé dítě anglicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
22.2.15 19:56

@terinka4444 Mozna bude problem spis u te druhe ucitelky, ta jim spatnymi znamkami tu anglictinu spis znechuti a z gramatiky si takhle male deti stejne nebudou nic pamatovat… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.15 19:59
@Budrum píše:
@terinka4444 Mozna bude problem spis u te druhe ucitelky, ta jim spatnymi znamkami tu anglictinu spis znechuti a z gramatiky si takhle male deti stejne nebudou nic pamatovat… :cert:

Jako ta kamarádka má dost, říkala její maminka, že jako má hrůzu a nedovolí si se neučit, Takže si pak říkám, že v rámci jedné třídy budou sakra rozdíly, páč ty děti se fakt učí, a naše lážo plážo zpívají a pohodička jazz :mrgreen: což je samo lepší, jen ten rozdíl v rámci té třídy je veliký. Ale zase rozdělení budou stále, mají výuku jen ve 12 dětech a tak to bude zachováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.2.15 19:59

V první a druhé třídě se děti učí angličtinu hravou formou, aby si k angličtině našly pozitivní vztah. Nekteri si poradne zapoti, kdyz se maji nabiflovat par slovicek. Nemá smysl jim vysvětlovat časování sloves, vždyť ani netuší, co je sloveso v čj, tak se ani v aj není čeho chytit. Většinou si to samy odposlouchají z vet. At maji hlavně anglictinu rady a tu gramatiku si uziji později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.2.15 20:02
@kristty píše:
V první a druhé třídě se děti učí angličtinu hravou formou, aby si k angličtině našly pozitivní vztah. Nekteri si poradne zapoti, kdyz se maji nabiflovat par slovicek. Nemá smysl jim vysvětlovat časování sloves, vždyť ani netuší, co je sloveso v čj, tak se ani v aj není čeho chytit. Většinou si to samy odposlouchají z vet. At maji hlavně anglictinu rady a tu gramatiku si uziji později.

a to máš pravdu :mrgreen: dneska jí říkám, že to is je sloveso, a ona na mě tak kouká a prý že co to je sloveso :mrgreen: tak jsem zavřela učebnici a šla zjišťovat na emimino, co a jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.2.15 20:05

Jinak mně přijde Happy House úplně ideální, navazuji na to potom další učebnice - HappyStreet, Project. Me děti mely v páté třídě úroveň B1, je to perfektně propracované a nemusite mít strach, ze něco zameskaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.2.15 20:06

Vůbec nemá smysl ty věty nějak rozebírat… Pustte si to CD co je v pracovnim sesite a zpivejte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.1.16 14:47

Také bych chtěla být dítětem, co je s angličtinou ve styku odmala a umí perfektně mluvit :D tohle mi bohužel chybí. Nechci, aby malá dopadla stejně. Hledala jsem kurz pro sebe a narazila na metodu Imitum, kterou propaguje angličtina bez biflování. Je to na principu toho, jak se děti učí matěřský jazyk a má to hodně do sebe. Vyzkouším to teď sama na sobě, mají i verzi pro malé děti. Jestli je tu někdo, kdo má s tou pro děti zkušenosti, sem s tím! :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
21.1.16 07:50

Vtirnu se a dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie