Angličtinářky prosím o kontrolu:-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1987
10.4.13 22:27

Angličtinářky prosím o kontrolu:-)

Zdravím angličtinářky a prosím o zkontrolování mého motivačního dopisu. Už dlouho jsem nepsala a nepřemýšlela v angličtině. Musela jsem zapojit hlavu, což jsem x let na RD nedělala ;) :lol: :mrgreen: Jde o kontrolu gramatiky a i obsah dopisu.
Předem děkuji :kytka:

Dear xxx Czech Republic team,
At first I would like to introduce myself. My name is xxxxx and at this moment I am a full-time parent on a parental leave with a two year old boy. I think I am a perfect adept for a part-time job as a Beauty Consultant because I have beauty and cosmetics education and I fully understand and speek english. I visited elementary school in Canada before my family moved back to the Czech Republic. That means that my spoken english is clear and mostly without a accent. I like cosmetic products and understand dermatological defects. Any lack of knowledge isn´t a problem to catch up. I can complete my studies of english professional beauty and cosmetics terms which are necessary for this work. I´ll be glad if you decide to cooperate with me.
Best regards,
 xxxxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
10.4.13 22:35

Speak (ne speek), English (velke E)
I attended elementary school…
an accent
I would be glad if you…

plus nektere vety bych formulovala jinak, ale je to tvoje predstaveni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
10.4.13 22:44
@Ali-Ali píše:
Speak (ne speek), English (velke E)
I attended elementary school…
an accent
I would be glad if you…plus nektere vety bych formulovala jinak, ale je to tvoje predstaveni ;)

Jsem nevedela, ze jsi takovy machr :-)

• Citovat
  • Upravit
11117
10.4.13 22:48

@chatwenna
My mame anglicky mluvici domacnost. Ovsem manzel i po 10 letech z me anglictiny leze po zdi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.4.13 22:50

@Ali-Ali ježíš no jo :oops:…to jsem přehlédla, děkuju.
Jaké věty se ti zdají zvláštní. Já jsem právě psala spíš takovou hovorovější angličtinou jak mi to běželo v hlavě…už jsem mimo, potřebuju oprášit English

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
10.4.13 22:53
@Ali-Ali píše:
@chatwenna
My mame anglicky mluvici domacnost. Ovsem manzel i po 10 letech z me anglictiny leze po zdi :D
:-D jestli on neni trochu rozezrany :-D
  • Citovat
  • Upravit
11117
10.4.13 22:56

@Bunnies
nejak bych prepsala tohle: Any lack of knowledge isn´t a problem to catch up.
Treba:
I learn quickly so I can easily catch up in case there is any lack of knowledge on my side.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.4.13 22:58

@chatwenna
ze delam chyby, to vim (vetsinou to vim v momente, kdy to vypustim z pusy), ale ze si jeste nezvyknul, to me prekvapuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.4.13 23:00

@Ali-Ali výborně, ano, tvoje verze je mnohem lepší. Jinak se ti to zdá v pořádku? není to zas tak náročná práce, jedná se především o prezentaci a prodej kosmetických produktů pro duty free shop. Snad bude moje hovorovější angličtina stačit, když se doučím odbornější termíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.4.13 23:04

Co takhle: I learn quickly so I can easily catch up in case there is any lack of knowledge on my side, for example I can complete my studies of English professional beauty and cosmetics terms which are necessary for this work.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.4.13 23:06

Já ti závidím tu anglicky mluvící domácnost. já naposledy mluvila ve 12 letech. Snad si to tam doladím a rozvinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
10.4.13 23:08

Ahoj, ja nejsu zadny expert, jen nepise se an accent (misto a accent)?
A jeste si nejsem jista two year old nebo two years old…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.4.13 23:17

@hanucha ano a(n) accent mi opravdu ujelo. Ale u toho two year old boy mi nějak nesedí a two years old boy…neumím říct proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
10.4.13 23:21
@hanucha píše:
Ahoj, ja nejsu zadny expert, jen nepise se an accent (misto a accent)?
A jeste si nejsem jista two year old nebo two years old…
:pankac: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.4.13 23:26

Má tam být two-year-old…aby to bylo gramaticky v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...