Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, 27.9. jsem byla na vytažení tělíska, 3 dny na to jsem začala silně krvácet, jak při ms, bolelo mě břicho, bylo mi zle. Ale bylo to jen ten jeden den a pak nic. Pak 7.11. přišla MS. Trvala do 11.11. A mě by zajímalo, jak zjistím, kdy mám ovulaci, když nevím, kolik dní mám cyklus, když jsem měla od vytažení tělíska ms nejspíš jen jednou? Jsem z toho jelen ![]()
Edit: podle kalkulačky na googlu bych měla mít ovu dnes, podle aplikace, kde se mi zadal průměrný cyklus 28 dní by měla být ovu zítra, ale testy neukazují ani ducha ![]()
@Kačka999 píše:
Ahoj holky, 27.9. jsem byla na vytažení tělíska, 3 dny na to jsem začala silně krvácet, jak při ms, bolelo mě břicho, bylo mi zle. Ale bylo to jen ten jeden den a pak nic. Pak 7.11. přišla MS. Trvala do 11.11. A mě by zajímalo, jak zjistím, kdy mám ovulaci, když nevím, kolik dní mám cyklus, když jsem měla od vytažení tělíska ms nejspíš jen jednou? Jsem z toho jelen
Edit: podle kalkulačky na googlu bych měla mít ovu dnes, podle aplikace, kde se mi zadal průměrný cyklus 28 dní by měla být ovu zítra, ale testy neukazují ani ducha
No nezjistíš, když nevíš, jak máš dlouhý cyklus plus může být po vyndání tělíska nějakou dobu úplně rozházený
Jedině ovulační testy. Na kalkulačky se dá spolehnout až když seš si úplně jistá, jak dlouhý cyklus máš a chodí opravdu pravidelně MS (třeba po roce).