Aniball 20 cm

798
11.7.22 18:52

aniball 20cm

Ahojky :-) jsem 37tt a mam balonek aniball, ale tyden jsem se pres 20cm nedostala :D mel to nekdo podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
11.7.22 19:05

Dítě vytlacis i bez nácviku.

• Citovat
  • Upravit
6665
11.7.22 19:27

Heleď, píše se to snad ve všech diskusích na toto téma zde na emiminu - fakt nejde o ty centimetry. Jde o ten pocit, jak a jaké zapojit svaly, jak tlačit, naopak jak ty svaly uvolnit a podobně. Mně to pak dost pomohlo. Opravdu se nenech znepokojit tím, že nacvičíš „jenom“ xy centimetrů, to vůbec není důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
11.7.22 19:42

Ja cvicila asi do 22cm, pak uz mi to neslo a bylo to hrozne neprijemne. Tak jsem se na to vykaslala, bala jsem se poraneni. Porod byl po dvou dnech ukoncen akutnim cisarem, protoze jsem se neotevrela vic jak na 3 cm ani po nalozi oxytocinu. Byla jsem moc rada, ze jsem se s Aniballem zbytecne netrapila🙈 Bylo mi to uplne k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
11.7.22 19:50

Jde o to naučit se tlačit a dýchat. Cm ti nějak nepomůžou. Nebo myslíš že si porodní cesty sama rozšíříš balonkem? Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35852
11.7.22 20:21

Mě byl v tomto týdnu nepříjemny už i sex, natož si tam ještě něco strkat a nafukovat. Porodis v klidu i bez toho, hlavně poslouchej PA kdy máš tlačit a když už jen dýchat. Tělo si poradí. Je to fakt úplně přirozený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
12.7.22 07:52

Dekuji moc :srdce: mate pravdu na co se stresovat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie