Aniball - nemocnice Bohunice Brno

76590
5.8.17 19:25

@Maaartina a jak by to jako měli brát v potaz? To je tvá soukromá příprava a tvůj dobrý pocit, vedení porodu se tím nijak nemění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.8.17 19:35

Sice jsem nerodila v Brně. Ale Aniball doporučuji. Pri prvním porodu jsem ho neměla, tak hrůza ( Dr. mi musel dělat plastiku), ale u druhého ani steh.

• Citovat
  • Upravit
619
5.8.17 19:54

Take jsem nerodila v Brne, ale dle mého nazoru s tim nema porodnice nic společného. Je to vase soukrona vec. Sto lidi sto názoru. Za me super vec a muzu jen doporucit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
5.8.17 20:07

Taky doporucuju. Nahlasila jsem, na kolik cm mam nacviceno pri priprave a jen rekla, aha, takze nechcete nastrih a neudelala ho. Porodnice Praha Bulovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
5.8.17 22:14

@Maaartina rodila jsem ve 40+6 a nacvicila jsem na 27 cm, syn obvod hlavicky 35 cm a bez nastrihu, zadne poraneni, ze salu jsem sla po svych a odpo sedela v tureckym sedu.
Zacala jsem cvicit 4tydny pred porodem, ale poslednich par dni jsem uz necvicila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
5.8.17 22:20

@Maaartina ja teda neznam nikoho, kdo by cvicil s Aniballem a nemelo by to smysl. Vsechny z nasi particky lednacci 2017, co mely nacviceno, bez nastrihu, siti, hojeni, komplikaci a hned fit.
Verim, ze to smysl ma. Kdyz mi pri prijeti do porodky delali utz a hlasila, ze hlavicka obvod 35,3 cm rikala jsem si, to nedam 8o a ve finale asistentka pravila, ze tam jeste par cm vule byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí