Anika, Elen, Sofie, nebo Simona?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60554
29.11.19 13:46

Já znám teda jen jednu Sofii, a z výběru je to teda jméno nejhezčí :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.11.19 14:18

Simona :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
29.11.19 15:19

Doteď jsem jméno Anika neslyšela, ale pokud čekáme holčičku, tak ho zaradim do seznamu :) chtěla bych totiž holčičku od A a nejlépe, aby i písmenem A končila, jako moje jméno, ale zatím jsem na moc hezkých nenarazila nebo spíš neprošly u manžela :zed:.. takže já jsem pro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
29.11.19 15:35

Anika je pěkné, ale bála bych se, že to budou lidi komolit na Moniku nebo Anitu. Od A se mi líbí ještě Adina nebo Arleta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.19 17:34
@Anonymní píše:
S manželem máme vybrané tyto jména. Manželovi se nejvíce líbí Simona, mě ne. Mě se nejvíce líbí Sofie, ta se zase moc nelíbí manželovi. Anika a Elen jsou takové dvě kompromisní jména. K příjmení se hodí všechny tyto jména (cizí netypické příjmení). Tak jen taková diskuze, které z těchto 4 jmen se vám nejvíce líbí a kolik holčiček s tímto jménem máte ve svém okolí? Díky:o)

Místo Sofie, radši Žofiu :) 8) Jméno považuji za rozlišovací způsob.
Nebo najděte jiné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.19 17:35
@Andrejka13 píše:
Doteď jsem jméno Anika neslyšela, ale pokud čekáme holčičku, tak ho zaradim do seznamu :) chtěla bych totiž holčičku od A a nejlépe, aby i písmenem A končila, jako moje jméno, ale zatím jsem na moc hezkých nenarazila nebo spíš neprošly u manžela :zed:.. takže já jsem pro :palec:

Anika je zdrobnělina hebrejské Anny znamenající „milostiplná“. Svátek slaví na svatou Annu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
29.11.19 17:55

Z těch vybraných jmen se mi nejvíce líbí Simona. Moc jich neni a je to moc hezké jméno. Pak Elen. Sofie se mi moc nelíbí a Anika mi přijde divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.11.19 12:01

Simona. Elen a Sofii je milion. O Anice nevim co si myslet. Az moc se mi plete s Annou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6717
30.11.19 12:09

Já jsem „stará konzerva“, takže ze mě rozhodně Simona. :-) Elenek a Sofinek je milion a Anika je úlet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.11.19 23:40

Jmenuji se Simona :wink: pracovala jsem 6let v MŠ, teď 3.rokem v ZŠ a žádná Simonka. Mám své jméno ráda a přitom je Simon minimum. V okolí milion Sofií, Sophií apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.1.20 17:38

Me se libi elen a jeste vice anika. Jen ne sofie! To je kazde druhe mimino, v okoli u kamaradek i ve skole, vsude. :lol: simona se mi nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.20 17:43
@Anonymní píše:
S manželem máme vybrané tyto jména. Manželovi se nejvíce líbí Simona, mě ne. Mě se nejvíce líbí Sofie, ta se zase moc nelíbí manželovi. Anika a Elen jsou takové dvě kompromisní jména. K příjmení se hodí všechny tyto jména (cizí netypické příjmení). Tak jen taková diskuze, které z těchto 4 jmen se vám nejvíce líbí a kolik holčiček s tímto jménem máte ve svém okolí? Díky:o)

Anika (láskyplná)
Elen (pochodeň)
Sofie (moudrost)
Simona (naslouchající)

Tak který význam Tě zaujal pro svoje děcko 🤓
Mně docela se líbí kombinace Simona Sofie - Moudře naslouchá 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
7.1.20 10:23

Mě by se líbila Anika. Zaprvé ten význam jména se mi líbí, je to neobvyklé a to u mě hraje prim. Sofinky, to je teď takový boom, Elenky u nás taky hodně a Simona není špatná, jen znám jednu takovou protivu protivnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze