Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Nebylo to tady už minimálně včera? Když pominu, že se na to snažil kdosi tady dělat reklamu před nějakou dobou.
tak jestli je to reklama tak uz o tom vime
a jestli ne tak staci vyhledat v diskuzi…
a reklama je to stejne blba..sice sem na to mrkla ale je to drahy jak svina takze to nechcu ![]()
mikitaa píše:
tak jestli je to reklama tak uz o tom vimea jestli ne tak staci vyhledat v diskuzi…
a reklama je to stejne blba..sice sem na to mrkla ale je to drahy jak svina takze to nechcu
Ahoj, a kde je ta diskuze? Podle mě jí někdo smazal, právě kvůli té reklamě
Já bych ale skutečně chtěla vědět zkušenosti, abych věděla, jestli jsou tak zázračné, jak tvrdí distributorky
Děkuji
já jich používám už aspoň 3 či 4 měsíce každý den, ale výsledek žádný ![]()
Já mám zkušenost s vložkami s aniony, na které se ptáte. Taky jsem zkraje nebyla přesvědčená, že jsou třeba dobré. Ale vyzkoušela jsem je a protože v práci nemám moc možností si často vložku měnit, jsou k nezaplacení. Já je používám a mám dobrý pocit a jsou spolehlivé. Je vidět, že na nich zřejmě výrobce nešetřil.
Já jsem tyhle vložky koupila v lékárně a už budou normálně i na prodejnách, předtím se prodávali za dost otřené ceny a dokonce ještě prodávají, ale já je mám docelá levné a jsem v poho… ![]()
Neporadite, kde koupit anionky v kamennem obchode v praze? platit postovne za vyzkouseni se mi nechce. diky
Dobrý den, máte někdo nějakou zkušenost??