Anionové vložky, máte zkušenost?

Anonymní
11.11.10 11:39

anionové vložky

Dobrý den, máte někdo nějakou zkušenost??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
11.11.10 11:51

Nebylo to tady už minimálně včera? Když pominu, že se na to snažil kdosi tady dělat reklamu před nějakou dobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
11.11.10 11:59

JJ, už je to tu potřetí..reklama musí být vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.11.10 12:40

tak jestli je to reklama tak uz o tom vime :mrgreen: a jestli ne tak staci vyhledat v diskuzi…
a reklama je to stejne blba..sice sem na to mrkla ale je to drahy jak svina takze to nechcu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.11.10 12:42
mikitaa píše:
tak jestli je to reklama tak uz o tom vime :mrgreen: a jestli ne tak staci vyhledat v diskuzi…
a reklama je to stejne blba..sice sem na to mrkla ale je to drahy jak svina takze to nechcu :mrgreen:

Ahoj, a kde je ta diskuze? Podle mě jí někdo smazal, právě kvůli té reklamě :( Já bych ale skutečně chtěla vědět zkušenosti, abych věděla, jestli jsou tak zázračné, jak tvrdí distributorky :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.11.10 16:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.11.10 21:10

já jich používám už aspoň 3 či 4 měsíce každý den, ale výsledek žádný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VlastinaV
30.11.10 20:24

odpověď na anionové vložky

Já mám zkušenost s vložkami s aniony, na které se ptáte. Taky jsem zkraje nebyla přesvědčená, že jsou třeba dobré. Ale vyzkoušela jsem je a protože v práci nemám moc možností si často vložku měnit, jsou k nezaplacení. Já je používám a mám dobrý pocit a jsou spolehlivé. Je vidět, že na nich zřejmě výrobce nešetřil.

• Citovat
  • Upravit
2
23.11.11 14:10

taky je mám

Já jsem tyhle vložky koupila v lékárně a už budou normálně i na prodejnách, předtím se prodávali za dost otřené ceny a dokonce ještě prodávají, ale já je mám docelá levné a jsem v poho… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.10.14 16:10

kamenny obcho v ptaze?

Neporadite, kde koupit anionky v kamennem obchode v praze? platit postovne za vyzkouseni se mi nechce. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková