Antiperspiranty a aluminium

25337
21.6.11 12:20

aniperspiranty a aluminuim

Ahoj všem, chtěla bych tady otevřít tuto diskuzi …
Já osobně nevěřím tomu, že způsobují rakovinu, ale … aluminuim v nich obsažené není nic dobrého a tak řeším, zda používat či ne při kojení …
Mám doma i čistý kamenec, ale na pocení jako takové nic moc - a to si myslím, že se moc nepotím.
Bez aluminia jsem našla jen něco tuhého v DM, ale tuhé nepoužívám. Teď si kupuju kuličky v yves rocher a i přesto, že by to měla být přírodní kosmetika, tak tam aluminium samozřejmě je … jinak by nefungoval.
Jen mě zajímají vaše názory a jestli to někdo s ohledem na kojení taky řešil - vím, že budu mít jiné starosti, ale nechci ani chlapovi ani sama sobě smrdět … (jak to vidím u jedné známé, co je na mateřské vůbec o sebe nepečuje a je jí to úplně jedno …).
Díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Rose-k
21.6.11 12:24

Já to taky řešila vyzkoušela jsem toho hodně,ale všude je Alu.Až jsem v DMku našla novou řadu od Nivei tuhých antiperspirantů bez Alu sice mi to moc nezabrání v pocení,ale aspoň to utlumí smrádek :-D

• Citovat
  • Upravit
mmonica
21.6.11 12:26

Ahoj, ja pouzivam tohle je to bez hliniku,parabenu a alkoholu, maji i jine vune, ale ja mam tuhle Aloe vera nejradeji :lol:
 http://www.stylovedarky.cz/…8id-64791%29

• Citovat
  • Upravit
1998
21.6.11 12:28

Já to tedy neřešila, používám, co chci, ale teď jsem viděla reklamu v dm časopisu active beauty na Sebamed Roll-on, který je bez soli hliníku (tam píšou :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.6.11 12:29

http://www.hoax.cz/…perspirantu/ vždyť je to považováno za fámu to s tím hliníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
21.6.11 12:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.6.11 12:32

Já se přiznám, že jsem to neřešila a pořád používala tuhý od Fa.

Jak tu někdo psal o Nivee bez aluminia, tak ta mi vůbec, ale vůbec nevyhovovala. Akorát jsem od toho byla zamatlaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
21.6.11 12:38

je to hoax pokud mas stejne spatny pocit zacal delat sebamed andi bez hliniku. Pak se daji koupit v lekarne a doporucuji koupel v salveji ta je taky proti poceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25337
21.6.11 12:42

Je a není … myslím, že o tom můžeme jen diskutovat. Hodně věcí se používalo dloho, než se přišlo na to, že jsou zdraví škodlivé … jak píšu, já tomu nevěřím, ale můžeme být překvapeni. Je to jako s HA, je to o penězích a věřím, že hodně věcí nevíme … smutné …

hofka píše:
http://www.hoax.cz/…perspirantu/ vždyť je to považováno za fámu to s tím hliníkem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
21.6.11 12:43
avm3 píše:
Je a není … myslím, že o tom můžeme jen diskutovat. Hodně věcí se používalo dloho, než se přišlo na to, že jsou zdraví škodlivé … jak píšu, já tomu nevěřím, ale můžeme být překvapeni. Je to jako s HA, je to o penězích a věřím, že hodně věcí nevíme … smutné …
hofka píše:

souhlas :-D

• Citovat
  • Upravit
737
21.6.11 12:47

Týýjóóó, tak o tomhle jsem vůbec nic nevěděla a bylo mi líp než teď :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25337
21.6.11 12:49

Tak to se omlouvám … nerada … jednu dobu se toto téma dost výřilo, já jsem se o to trošku zajímala, ale nakonec jsem se na to vykašlala. Ale říkám si, když to vmažu do pokožky blízko prsu … copak asi mléko … jaké bude?

Jiiriinka1 píše:
Týýjóóó, tak o tomhle jsem vůbec nic nevěděla a bylo mi líp než teď :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
21.6.11 12:52

Používám kuličkový deo balzám od Alverde - bez hliníku, řadu kosmetiky Alverde prodává DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25337
21.6.11 12:59

Znám a mám moc ráda, celou řadu. A jak pomáha na pocení?

Cappy píše:
Používám kuličkový deo balzám od Alverde - bez hliníku, řadu kosmetiky Alverde prodává DM.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.6.11 13:11

Hoax nehoax, o tom, ze je hlinik neurotoxin se vi uz dlouho. Doporucuju precist ted vyslou knizku od prof. Strunecke a Patocky: Doba jedova.
S tou rakovinotvornosti tezko rict, je to jeden z faktoru. Dal k tomu prispiva noseni spatne podprsenky s kostici a dalsi veci.

Jinak taky pouzivam Alverde. Sice se potim trochu vic, ale porad lepsi, nez si zadelavat na problem. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí