Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky ![]()
Jsou mezi Vámi nějaké milovnice kosmetiky LUSH? Které z voňavých výrobků Vám nejvíce vyhovují? A se kterými naopak spokojené nejste?
Mezi mé nejoblíbenější patří rozhodně Buffy a Mask of Magnaminty
![]()
Moje ségra ji nedávno objevila a Mask of Magnaminty jsem u ní zrovna viděla na umyvadle. Moc si ji chválí! ![]()
Já se přiznám, že jsem na tuto kosmetiku byla velice zvědavá, všude ji chválili, ale já jsem si nechla koupit tuhý parfém s vůní vanilky a byla jsem opravdu zklamaná, protože jako vanilka to opravdu nevonělo, naopak mi to spíše „smrdělo“.. ![]()
Mně začala v těhotenství strašně smrdět, tak teď čekám, až na ni zase dostanu chuť a zas si něco nakoupím ![]()
Buffy a Mask of Magnaminty jsou nejlepší, ještě používám Angels od bare skin, ale ten už si znovu nekoupím. Miluju peeling na rty Bubblegum a taky barvící balzám na rty It started with a kiss - ten používám v zimě jako bleskové nalíčení (tváře a rty).
Já mám čistící mýdlo na pleť Fresh Farmacy a absolutní spokojenost
A na léto je taky skvělý chladivý krém na nohy Fair Trade Foot Lotion a taky super. Hezky chladí a voní mátou ![]()
Nevím jestli se nebudu ptát hloupě
. Ale holky kde Lush kupujete? Nikde jsem je ještě neviděla
.
Vendulák píše:
Nevím jestli se nebudu ptát hloupě. Ale holky kde Lush kupujete? Nikde jsem je ještě neviděla
.
Mají krámek v Praze v Palladiu, jinak nevím, já si objednávám z UK, to vyjde levněji
Etcetera78 píše:Vendulák píše:Mají krámek v Praze v Palladiu, jinak nevím, já si objednávám z UK, to vyjde levněji
Nevím jestli se nebudu ptát hloupě. Ale holky kde Lush kupujete? Nikde jsem je ještě neviděla
.
Tak Praha pro mě nereálná
. Zkusila jsem kouknout i na mimibazaru a tam ji taky nikdo neprodává
. Ty objednáváš přes ebay? ![]()
Vendulák
Lush v Praze, jak už bylo řečeno..nebo na www.lush.cz …taky už jsem si objednávala, zboží přišlo do tří dnů…ale zítra se chystám udělat nálet na Lush právě v Palladiu ![]()
Já objednávám z http://www.lush.co.uk/ - ceny jsou téměř poloviční, než u nás, takže když si člověk objedná pár kousků, tak i s poštovným to vychází na super ceny.
Jinde než v jejich krámech/stránkách se myslím nesežene, není to kosmetika, která by byla dostupná v drogeriích apod. ![]()
Mám do Prahy taky daleko, tak objednávám z jejich stránek www.lushcz.cz ,občas mají akci na poštovné zdarma. Nebo objednávám společně s kamarádkou a dělíme se napůl.
No já když něco chci a do Prahy zrovna nejedu, tak mi to i za to poštovné stojí ![]()
Zítra si musím přikoupit Buffy, už mi dochází… ![]()
přidávám se mezi milovnice
holky měla některá z vás barvu Caca Brun?