Kosmetika Lush

1707
7.6.11 09:00

Kosmetika Lush

Ahoj holky :-)
Jsou mezi Vámi nějaké milovnice kosmetiky LUSH? Které z voňavých výrobků Vám nejvíce vyhovují? A se kterými naopak spokojené nejste?
Mezi mé nejoblíbenější patří rozhodně Buffy a Mask of Magnaminty :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
7.6.11 09:42

Moje ségra ji nedávno objevila a Mask of Magnaminty jsem u ní zrovna viděla na umyvadle. Moc si ji chválí! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
7.6.11 09:42

Já se přiznám, že jsem na tuto kosmetiku byla velice zvědavá, všude ji chválili, ale já jsem si nechla koupit tuhý parfém s vůní vanilky a byla jsem opravdu zklamaná, protože jako vanilka to opravdu nevonělo, naopak mi to spíše „smrdělo“.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.6.11 09:57

Mně začala v těhotenství strašně smrdět, tak teď čekám, až na ni zase dostanu chuť a zas si něco nakoupím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
7.6.11 10:52

ja jedu v samponech.. retread a curly wurly.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
7.6.11 10:57

Buffy a Mask of Magnaminty jsou nejlepší, ještě používám Angels od bare skin, ale ten už si znovu nekoupím. Miluju peeling na rty Bubblegum a taky barvící balzám na rty It started with a kiss - ten používám v zimě jako bleskové nalíčení (tváře a rty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
7.6.11 11:31

Já mám čistící mýdlo na pleť Fresh Farmacy a absolutní spokojenost :srdce: A na léto je taky skvělý chladivý krém na nohy Fair Trade Foot Lotion a taky super. Hezky chladí a voní mátou :palec:

• Citovat
  • Upravit
1972
8.6.11 13:32

Nevím jestli se nebudu ptát hloupě :oops:. Ale holky kde Lush kupujete? Nikde jsem je ještě neviděla :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
8.6.11 13:39
Vendulák píše:
Nevím jestli se nebudu ptát hloupě :oops:. Ale holky kde Lush kupujete? Nikde jsem je ještě neviděla :think:.

Mají krámek v Praze v Palladiu, jinak nevím, já si objednávám z UK, to vyjde levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.6.11 13:47
Etcetera78 píše:
Vendulák píše:
Nevím jestli se nebudu ptát hloupě :oops:. Ale holky kde Lush kupujete? Nikde jsem je ještě neviděla :think:.
Mají krámek v Praze v Palladiu, jinak nevím, já si objednávám z UK, to vyjde levněji

Tak Praha pro mě nereálná :-?. Zkusila jsem kouknout i na mimibazaru a tam ji taky nikdo neprodává :-?. Ty objednáváš přes ebay? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
8.6.11 18:06

Vendulák
Lush v Praze, jak už bylo řečeno..nebo na www.lush.cz …taky už jsem si objednávala, zboží přišlo do tří dnů…ale zítra se chystám udělat nálet na Lush právě v Palladiu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
8.6.11 18:46

Já objednávám z http://www.lush.co.uk/ - ceny jsou téměř poloviční, než u nás, takže když si člověk objedná pár kousků, tak i s poštovným to vychází na super ceny.
Jinde než v jejich krámech/stránkách se myslím nesežene, není to kosmetika, která by byla dostupná v drogeriích apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
8.6.11 19:05

Mám do Prahy taky daleko, tak objednávám z jejich stránek www.lushcz.cz ,občas mají akci na poštovné zdarma. Nebo objednávám společně s kamarádkou a dělíme se napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
8.6.11 20:09

No já když něco chci a do Prahy zrovna nejedu, tak mi to i za to poštovné stojí :palec:
Zítra si musím přikoupit Buffy, už mi dochází… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
15.5.12 11:34

přidávám se mezi milovnice :palec: :srdce: holky měla některá z vás barvu Caca Brun?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí