Permanentní make-up Kroměříž

276
30.5.11 10:04

Permanentní make-up Kroměříž

Ahojky,rozhodla jsem se pro perm.make-up obočí a vůbec nevím kam se v okolí obrátit,nabídek je spousta,ale chtěla bych nějaký ověřený salon,protože mám strach.pročetla jsem několik diskuzí kde je psáno,že ne vždy je výsledek podle představ,tak prosím o Vaše zkušenosti se salony a taky jak jste s tetováním spokojené.nejraději Zlín,Kroměříž,Otrokovice a okolí.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
30.5.11 11:12

Ahoj,
sice nejsem ze Zlínského kraje, ale kontakty na salony najdeš na netu:
Permanentní make-up

Určitě navštívit osobně,poradit se,zkonzultovat zda je pro tvou kůži vhodný, poptat se na vše a pak buď do toho jít nebo ne.
U nás stojí obočí cca 2000 Kč, aplikace trvá cca 2 hodiny. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
30.5.11 22:07
Ahoj já také nejsem z Moravy, ale jen jsem ti chtělaporadit. Mám z PM velké zkušenosti, již jsem byla u třech. 2× katastrofa. Určitě bych dala na osobní doporučení až uvidíš někoho u koho se ti to bude líbit. Já bych ti doporučila paní z Děčína, ale to by se ti asi prodražilo. :mrgreen: Já má pusu a linky a jsem spokojená dokonce ta poslední tatérka, umí dát i injekci a vůbec to nejde cejtit. Tak dobře vyber!!!
Kuba123 píše:
Ahojky,rozhodla jsem se pro perm.make-up obočí a vůbec nevím kam se v okolí obrátit,nabídek je spousta,ale chtěla bych nějaký ověřený salon,protože mám strach.pročetla jsem několik diskuzí kde je psáno,že ne vždy je výsledek podle představ,tak prosím o Vaše zkušenosti se salony a taky jak jste s tetováním spokojené.nejraději Zlín,Kroměříž,Otrokovice a okolí.děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí