Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dá se k anketě někde diskutovat? Kromě toho, že u jedné ankety není součet 100 %, v jiné více než polovina respondentů uvádí, že měla spalničky, což je v populaci, kde jsou očkováni i lidé starší než 50 let zvláštní.
@Havlova píše:
Dá se k anketě někde diskutovat? Kromě toho, že u jedné ankety není součet 100 %, v jiné více než polovina respondentů uvádí, že měla spalničky, což je v populaci, kde jsou očkováni i lidé starší než 50 let zvláštní.
já jsem nad 50 a spalničky jsem měla. Měla jsem všechny ty dětské nemoci, včetně spály, která přišla hned po neštovicích.
Jinak se vyjádřím k nové stránce, už jsem to udělala i v anketě : NE, musím víc sjízdět, než se dostanu k novým diskusím
@vokishka píše:
já jsem nad 50 a spalničky jsem měla. Měla jsem všechny ty dětské nemoci, včetně spály, která přišla hned po neštovicích.
Jinak se vyjádřím k nové stránce, už jsem to udělala i v anketě : NE, musím víc sjízdět, než se dostanu k novým diskusím
To ano, ale asi tu není většina lidí 50+. Já je taky měla (taky 50+), ale nehlasovala jsem. Poslední roky (tak 40 let) v podstatě spalničky nebyly.
Děkujeme za připomínku,
Spalničky:
Ankety se prozatím zúčastnilo 42 respondentů, z nich mi 50% těch, kteří prodělali spalničky nepřijde jako nijak vysoké číslo, jedná se o cca 21 osob, počet účastníků v anketě je zatím příliš nízký.
Anketa k nové HP:
Tady nám něco opravdu nesedí. A chyba byla v zadání adminem, anketa nebyla správně nastavená, umožňovala více odpovědí stejné osobě.
Pro jistotu jsme anketu vynulovali, dali jen jednu možnou odpověď a nasadili znovu.
Děkujeme za připomínku,
Jitka
Díky, už jste svůj názor dala najevo několikrát a my za něj děkujeme.
Jitka
@stinga píše:
@Havlova @admin kde se dají ty ankety najít?
Na homepage. Jedna byla nahoře, jedna dole. Záložku ankety jsem nenašla.
Nicméně technický problém v anketě je, na HP se neaktualizují výsledky ![]()
Předávám programátorům k řešení a díky, že jste na ankety upozornila.
Jitka
@admin píše:
@HavlovaNicméně technický problém v anketě je, na HP se neaktualizují výsledky
Předávám programátorům k řešení a díky, že jste na ankety upozornila.
Jitka
Právě jsem vám chtěla poslat chybové hlášení.
Přesně.. Děkujeme, hned ráno programátoři opraví.
Hezký večer,
Jitka
Otázka je, jestli respondenti, kteří „měli spalničky“ si nemyslí, že každá pupínkitida krom neštovic jsou spalničky ![]()
@Jahru píše:
Otázka je, jestli respondenti, kteří „měli spalničky“ si nemyslí, že každá pupínkitida krom neštovic jsou spalničky
Podobně jako každé nachlazení je chřipka… ![]()