Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s kočárky ANMAR (mirage 200)
kočárek se mi líbí a je i za dobré peníze , ale nikde jsem nenašla žádné recenze
poraďte prosím
Hmm nech hľadám ako hľadám nikde na nete ho nemôžem nájsť… teda okrem bazárov. Kde si ho videla?? Inak ja mám doma niečo podobné a už by som nechcela, hlavne kvôli pevným predným kolesám, to budeš musieť pri každej zmene smeru dvíhať za „rukojeť“. Lepšie sú kočíky kde tie kolesá sú otočné…
No našla jsem ho na ´´Bazoš´´ kde ho prodávají ale víc nic
myslela jsem , že pevná kolečka jsou lepší
, takže s točícími jsi byla spokojená ?? děkuji
mala som kombinovaný kočík na spôsob tohoto čo chceš ty, a keďže som nič lepšie nepoznala, tak som s ním odjazdila prvých 9 mesiacov života Hanky. potom som si kúpila šporťák (golfáč) lebo som potrebovala niečo skladné do auta a zistila som aká som bola trúba že som sa ťahala s takým kočíkom. keď sú kolieska otočné ľahko sa Ti zabočí, ono sa to nezdá ale stále meníš smer, keď nezabáčaš,vyhýbaš sa nerovnostiam a pod. veľké kolesá a otočné - to by bola moja požiadavka pri kúpe kočíka
(teda jedna z mnohých)
určite si čo najviac pozisťuj o kočíkoch než sa rozhodneš, pozri si aj diskusie tu na emimine tam maminy dosť píšu o pozitívach a negatívach. záleží aj na tom kde bývaš,v akom teréne budeš jazdiť, či potrebuješ skladný kočík do auta, veľký nákupný košík atd. ideálna je veľká korba, aby sa šporťák dal vypolohovať do úplného ľahu … toto ma teraz napadá … ale je toho viac ![]()
Taky ho prodávají na aukru, ta cena 3.600 mi přijde na novej kočár podezřele levná. Asi bych raději hledala dál…
jo na ´´bazoš´´ je taky za takovou cenu a už jsem si psala i s prodávajícím a ani nemá kamenný obchod tak na to se asi vykašlu jelikož s reklamacemi by byl asi problém
určitě budu ještě hledat a hodně číst recenze
Markuška píše:
chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s kočárky ANMAR (mirage 200)kočárek se mi líbí a je i za dobré peníze , ale nikde jsem nenašla žádné recenze
poraďte prosím
Dobrý den , tento kočárek mám a nemůžu si stěžovat má vše co potřebuji =o) a nebyl ani drahý
Ahojky, chtěla bych se informovat na kočárek Mirage 200. První dítě jsme odjezdili v kočárku s kolečkama na pevno, takže si myslím, že by mi to nevadilo ani teď. Má ještě nějaké nevýhody tento kočárek ? A výhody ? Díky