Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím nějakou maminku, jestli by mi neposlala kopii návodu ke kočárku Casualplay S4, nevím, jak se skládá ze sporťáku do hlubokého, děkuji. Odměna dohodou. Ivča
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Prisla jste na to jak se to dela? Ja ted taky s tim bojuju
resp. Jenom nevim co s tou zadovou operkou…
Dekuji
Také se připojuji. Manžel už si nepamatuje jak to bylo. Já bohužel rodila, tak jsem u toho nebyla.
Máte někdo návod nebo tak něco??? Díky
![]()
Ja na to nakonec prisla bez navodu, ale jak ho pak slozim zpatky, to netusim ![]()
Já už vím sundáte sporťák ten je odepínací. I košík se dá vyúprat ten je pod kočárkem na 2 šroubky, jinak se to svlékne jako vše ostatní. Pak je tam plastová podložka na kterej to mimčo sedí ta se také vycvakne. A ty záda také. Myslela jsem že je to přinejtované(ono to jako nejty totiž vypadá),ale vysunutím se to vytáhne a máte jen holou kostru buď na korbu, nebo na autosedačku. Ten popruh jsem tam nechala, jak patří na polohování sporťáku. Nevím zda jsem ho tam měla i před tím. Ten tam ničemu nevadí a hlavně jsem na to chvilku koukala, jak bych to vyvlíkla, to by i s trochou síly šlo, ale jak to tam pak dostat…Tak jsem to tam nechala.
Prosím vás nemáte doma některá návod ke kočárku Casualplay S4, sporťák?? Mají být v teleskopickém madle šrouby? jak ho vysunu? Dá se sundat přední tuplované kolo? Našla jsem pár videí, ale tam jsem to co hledám nenašla ![]()
@karlle rukojeť vysuneš, když na ní zmáčkneš uprostřed ten šedý obdélník:
@karlle píše:
@BlueFairy Aha, ale v otvorech pod rukojetí jsou vruty
To nechápu, jaké vruty?
máte kočárek od někoho nebo nový?
@BlueFairy mm nafotím a pošlu. Mám ho z druhé ruky, ale paní zarytě tvrdí, že je tak jak ho koupila :/ jako na funkčnost to asi nemá vliv, ale přeci jen ![]()
@karlle píše:
@BlueFairy mm nafotím a pošlu. Mám ho z druhé ruky, ale paní zarytě tvrdí, že je tak jak ho koupila :/ jako na funkčnost to asi nemá vliv, ale přeci jen
Sousedka má jeden Casualplay v garáži, můžeme klidně porovnat fotky ![]()
@Markytka_Ostrava Děkuji za info, takže to je oprava se z toho poferu, ale všimla jsem si toho až doma
no na funkčnosti to asi nic nemění..Četla jsem v TEĎ NA EMIMINU v recenzích, že někomu to madlo zůstalo v ruce
..no nechtěla bych když jezdím po nájezdech u dr. i po schodech ![]()
Holky já se picnu a ukázala by mi některá odpojení těch předních kol prosím? Do sedanu je budu muset oddělávat, v kombíku to neřeším. ![]()
@Markytka_Ostrava
.. tak stát se to může.. 100× bude kočár v poho a 1× se bude frát vše co jde..jako auto
Děkuji za foto a info.. odzkouším a uvidím