Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
vybírám sportovní verzy kočárku pro 6měsíňáka a stále nevím - požadavky? Stabilní, jednokolikatikolka, do lehu, vhodný i na sníh či kostky a aby se vešel do panelákového výtahu.
vyřadila jsem casualplay a maxi-cosi muru 3. S prvním se mi špatně jelo (je možno, že byl už hodně ježděný, tak proto byl horší) a maj tyto dva typy krátkou opěrku zad.
Dále je tady jané slalom http://www.google.cz/imgres?…
mutsy transporter http://www.babypark.cz/…-transporter
concord http://www.google.cz/imgres?…
A teď babo raď, chtěla jsem za každou cenu kočárek s brzdou, ale ty dva poslední ji nemají. Cena do 10tis max.
Holky prosím, poraďte, který se vám osvědčil
Z těchhle předvybraných: S pohyblivou nápravou se mi nejelo dobře, ale má otočný sporťák, s plastovými kolečky Concorda to víc drncá, o zapíchlých kamínkách a nic moc těch předních užších kolech nemluvě. Slaloma jsem měla, po měsíci šel do světa a mám Slaloma Reverse. Ten mi vyhovuje moc. Dobře vyber ![]()
PS: ten název diskuze mi připomněl: „my ze čtvté bé poctvté“
![]()
Petra Z píše:
Peg perego GT3
a víš že na ten jsem taky koukala ![]()
ale nic není, že by mě 100%praštilo do oka a řekla bych, ten chci ![]()
Tak já mám Concorda Fusion a jsem velice spokojená, je prostornej řekla bych jeden z největších a přitom krásně po složení skladnej. Kolečka trochu drncaj v terénu a na kostkách ale není nic jednoduššího než si pořídit s nafukovacími, jsou normálně ke koupi asi za 1800,–, nevím jestli se dá novej pořídit už s těma nafukovacíma. Já mám kolekci 2008 tak je možný že ten novej je trošičku jinej, když jsem ho viděla v obchodě tak se my zdál malinko menší jakože ta plocha kde se sedí, ale jen tak o trošinku, víc jak 2-3cm to nebyli.
co takhle Quinny? Ať už speedi nebo freestyle
já jsem se teď v kočárkách hrabala hrozně dlouho , vybírala jsem a nakonec vybrala PP GT3
já chtěla velkou trojkolku s brzdou do teď jsem měla bebe confort hight trek ![]()
bebe asi ne a ten quinny, něco se mi na něm nezdá, speedy je moc jemný, asi bych chtěla něco malilinko stabilnějšího a freestyle se nemůžu rozhodnout jestli se mi líbí nebo ne
a navíc hranatá korba se mi nelíbí na dorjanu tak aby po týdnu nešel pryč
potřebovala bych ho znovu vidět naživo, zahlédla jsem ho jen jednou nakrátko
holky koukejte, ale ta cena ![]()
http://www.letajicisen.cz/…oggX_Ltd.jpg
nikita066 píše:
bebe asi ne a ten quinny, něco se mi na něm nezdá, speedy je moc jemný, asi bych chtěla něco malilinko stabilnějšího a freestyle se nemůžu rozhodnout jestli se mi líbí nebo nea navíc hranatá korba se mi nelíbí na dorjanu tak aby po týdnu nešel pryč
potřebovala bych ho znovu vidět naživo, zahlédla jsem ho jen jednou nakrátko
já jsem se rozhodovala mezi těma dvouma quinny… speedi mě něčím nezaujal, tak abych řekla toho chci a freestyle mi přišel zas moc velký na to že ho kupuji skoro pro roční dítko a nakonec ten peg perego je možná ještě větší, ale tak krásnej ![]()
speedi je jedna z nejstabilnějších trojkolek vůbec.. ale není do lehu, reps. tak 150° s orig redukcí je to o 100 % lepší, ale pořád to není na ježdění na bříšku…
jezdila jsem s ním dost dlouho, teˇd momentálně jsem si přivezla objev nový a speedi půjde dál. ale přiznávám, prostě jsem maniak a potřebovala jsem změnu. speedi bude vždycky moje láska..
mutsy transporter - nic moc. není do lehu, ..
jané limited- mno, viděla jsem, neuchvátil mě. ta vložka se mi moc nelíbila. pokud by šel sehnat starší - tj. 09, brala bych ho raději.
PP GT3 - fakt prostorný, do lehu, s ruční brzdou. hůře se mi s ním manévruje než třeba s jané a vůbec..ale je vymakaný pro dítě - polohování, polstrování, stříška..
concord je prstorný, ale zaznamenala jsem nespokojenost se stříškou v lehu, jejíém padáním, plus odpruž ením, materiálem koleček. ale protsorný je maximálně.
freestyle je težší než speedi, trochu problémy se stabiitou v jednom směru upevnění sedačky, ale je to úplného lehu a otočný…
TFK - nic moc design pro mě, ale fukčně kočár super, a kvalitou taky. cena bohuužel prostě odpovídá…
do 10tis je z výběru bohužel ale jen ten mutsy, speedi a možná fusion…
já mám momentálně nový objev, babyjogger city elite. ale ještě chvíli počkejte na recenze z terénu.. ![]()
je ale do lehu, stabilní, trojkolka, terénní. nemá ruční brzdu. má obr stříšku, netřeba sluneční clonu. recenzi brzo určitě napíšu ![]()
Speedi je dokonalej ale není úplně do lehu.Byla jsem s ním moc spokojená.Ted mám x landera a taky bezvadný jen taky nejde úplně do lehu
ale to na MMB není problém zařídit ![]()
natašo babyjogger city elite je krásný,
Ale asi vyhrává TFK - ten z fotky, to je asi láska, blbý že jsem si objednala fusak černo-fialový a už je v obchodě ![]()
nikita066 píše:
natašo babyjogger city elite je krásný,
Ale asi vyhrává TFK - ten z fotky, to je asi láska, blbý že jsem si objednala fusak černo-fialový a už je v obchodě
to se přeci hodí, ne? ![]()
a nebo, pokud ho nemáš doma, vždycky můžeš obj., zrušit a objednat si černo oranžový, ne? to by sna zkousli, ne? ![]()
s TFK určitě neprohloupíš… jen že je fakt dražší…
ještě tenhle má snad měnitelné přední kolo .. (z advojkolo nebo fixní jednokolo na sport…)
je tu o něm mega diskuze, v sekci změť, jeden tatínek bral výběr kočárku velmi věděcky..
Jé tak a to určo kouknu, díky.
No jenže blbka jsem včera ještě pátrala a ten co jsem dávala,jsem našla za peníze do 10tis, ale mě se líbí tento http://www.babyland.si/…ium/2756.jpg a ten do 10tis nemůžu najít
nemáš zkušenost s německými bazary kočárků? Něco jako aukro, nebo bazos?