Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky poradte prosím holky před časem jsem sem psala že sháníme kočárek pro malou co by šel úplně do lehu proti a po směru jízdyatd no a koupili jsme sporták Jané unlimit 2011 barvu topping anis a včera jsme s ním jeli a kočárek super i když je pravda že leh je nějakých 175 stupnů a ne 180 ale tak snad to malé zase až tak neva(měla 3 měsíce) ale je v tom kočárku mooc spokojená oproti hluboké korbě už aspon nemusím nést malou v ruce a jít s kočárem. No ale hlavně sem se chtěla zeptat jestli některá náhodou nevíte jestli by k tomu sportáku šla koupit ta barevná stříška jiné barvy jak mají třeba tu šedou nebo tu černou, protože na tu co máme mi se strááášně moc chytají ti černí broučci. Myslím to tak že by jsme přes léto jezdili s tou tmavou barvou a na podzim a v zimě s tou žlutozelenou? Myslíte že se to bude dát sehnat?
Já jsem si ji sehnala v handy za 400,– Měli zrovna jen potah, seženou ti jakoukoli barvu, ale i s konstrukcí za 1500,–
Renitko, ale ty mušky mají zrovna rojení, měla jsem taky anis a nebyla ani jedna, včera muž vylezl ven a na žlutém triku jich bylo milióny. POdle mě to tak do měsíce ustane.
jéééé to jsem ráda že to jde sehnat a 1500 klidně objetuju
no napsal jsem přímo email na toho dovozce myslím jako handy a uvidím co napíšou, ale když si to sehnala tak by to jít mělo, ptakla jsem se proto, protože přímo jako náhradní díl nebo doplněk jsem to na netu nikde nenašla.