Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Náhodou jsem našla tento kočárek
http://www.malvik.cz/…-Spider-2011
a tak si říkám, zda je vůbec praktické se tento kočárek kupovat…máte někdo s ním nebo s podobným zkušenosti ??
Děkuji.
ježíš, to je škaredý…pardon já si nemohla pomoct ![]()
jinak myslím, že by ti bouda chyběla, já ji teda používám, jen když syn usne - ale nemít ji - tak ani neusne právě
já boudu nepoužívám,ale tento bych nechtěla,vypadá to jak kolečkový křeslo ![]()
Tak ten jsme ještě ani neviděla
.
Nelíbí se mi a určitě bez boudičky bych nepořizovala ![]()
Syn boudu odmítá, i dkyž na něj prší či svítí slunce, ale při spánku mu ji tam podle strčím ![]()
Nicméně souhlas, vypadá to jak kolečkové křeslo ![]()
Bouda rozhodně potřeba je..Za prvé kvůli slunci, za druhé můj syn ji taky vyžaduje na spaní…
Třetí věc je,že potkat maminku s takovým kočárkem, tak mi jí bude líto, že děcku něco je, když jezdí v kolečkovém křesle, jak tu někdo trefně napsal.
Ahoj tvoje tušení je asi správné NENÍ VHODNÝ a to z těchto důvodů:
slunce, slunce, slunce - (dětem může přímé sluneční záření ublížit po 10 minutách, musela bys mazat padesátkou, dávat klobouček (stejně dávám i se stříškou) a ještě pořídit nějaký slunečník. Svítí od března do řína a někdy i v zimě. Nemůžu si pomoct bez stříšky hrozí podle mě i víc přehřátí.
déšť - spousta kočárků se stříškou snese lehký deštík bez pláštěnky, navíc nevím jak by šlo uchytit pláštěnku na kočár bez stříšky
ochrana dítěte - , prostě když mám tu stříšku byť aspoň tu zkrácenou tak mám pocit, že dítko je víc chráněný přd nečistotama, kamímkama co můžou odlítnou od aut, a nebo před drobnýma částicema co jsou ve větru
nevím jak by šla na kočárek bez stříšky upevnit síť proti hmyzu a pláštěnka, podle mě to pak musí musí ležet přímo na dítěti
Teda já se omlouvám,ale šerednější kočár jsem ještě neviděla
. Myslim si, že až to budeš nejmíň čekat tak ti bouda bude chybět. Ani nevim co je to za nesmysl vyrábět kočár bez boudy
. účel je jaký, nechápu ![]()
Nebrala bych (slunce, vítr, déšť) a fakt to vypadá, jak takový ten kočár pro postižené děti ![]()
My chodíme ven ve větru, dešti, takže pro nás by to určitě nebylo.
Boudička mi chyběla i na golfkách, teď máme golfky s boudou..
Ten kocarek je opravdovy osklivacek, nicmene kocarky bez boudy jsem na netu uz zahledla, a dost se divila uz driv. Myslim, ze to bylo i od Quinny apod., proste takove ty jakoze „lepsi“ znacky. Mozna, ze jsem videla zakladni verzi, a k tomu si musi maminky za tezky penize jeste vsechno prikoupit - u drahych znacek to tak byva, ted si nevzpomenu presne, o co slo.
Takze ze je tenhe bez boudy me az tak neprekvapuje. Ale je fakt hroznej ![]()
Ahoj,holky mají určo pravdu,je to strašný paskvil
Za sebe bych určitě kočárek boudičky nepořídila,jak už bylo psáno,hlavně kvůli slunci,větru,spánku,my by jsme se určitě bez boudičky neobešly.A ještě ty peníze za takovou příšeru,určitě najdeš lepší variantu
![]()