Je praktický kočárek bez boudy?

7569
30.6.11 23:26

Je praktický kočárek bez boudy ?

Náhodou jsem našla tento kočárek
http://www.malvik.cz/…-Spider-2011

a tak si říkám, zda je vůbec praktické se tento kočárek kupovat…máte někdo s ním nebo s podobným zkušenosti ??

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
30.6.11 23:31

ježíš, to je škaredý…pardon já si nemohla pomoct :oops:

jinak myslím, že by ti bouda chyběla, já ji teda používám, jen když syn usne - ale nemít ji - tak ani neusne právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
30.6.11 23:38

já boudu nepoužívám,ale tento bych nechtěla,vypadá to jak kolečkový křeslo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
30.6.11 23:40

myslím že by ti určitě chyběla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.6.11 23:56

Tak ten jsme ještě ani neviděla :mrgreen: .
Nelíbí se mi a určitě bez boudičky bych nepořizovala :wink:

• Citovat
  • Upravit
31594
1.7.11 00:06

Syn boudu odmítá, i dkyž na něj prší či svítí slunce, ale při spánku mu ji tam podle strčím :lol:

Nicméně souhlas, vypadá to jak kolečkové křeslo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
1.7.11 00:22

Bouda rozhodně potřeba je..Za prvé kvůli slunci, za druhé můj syn ji taky vyžaduje na spaní…
Třetí věc je,že potkat maminku s takovým kočárkem, tak mi jí bude líto, že děcku něco je, když jezdí v kolečkovém křesle, jak tu někdo trefně napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
1.7.11 08:19

Ahoj tvoje tušení je asi správné NENÍ VHODNÝ a to z těchto důvodů:

slunce, slunce, slunce - (dětem může přímé sluneční záření ublížit po 10 minutách, musela bys mazat padesátkou, dávat klobouček (stejně dávám i se stříškou) a ještě pořídit nějaký slunečník. Svítí od března do řína a někdy i v zimě. Nemůžu si pomoct bez stříšky hrozí podle mě i víc přehřátí.

déšť - spousta kočárků se stříškou snese lehký deštík bez pláštěnky, navíc nevím jak by šlo uchytit pláštěnku na kočár bez stříšky

ochrana dítěte - , prostě když mám tu stříšku byť aspoň tu zkrácenou tak mám pocit, že dítko je víc chráněný přd nečistotama, kamímkama co můžou odlítnou od aut, a nebo před drobnýma částicema co jsou ve větru

nevím jak by šla na kočárek bez stříšky upevnit síť proti hmyzu a pláštěnka, podle mě to pak musí musí ležet přímo na dítěti

• Citovat
  • Upravit
7257
1.7.11 08:25

Teda já se omlouvám,ale šerednější kočár jsem ještě neviděla :-? . Myslim si, že až to budeš nejmíň čekat tak ti bouda bude chybět. Ani nevim co je to za nesmysl vyrábět kočár bez boudy :think: . účel je jaký, nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.7.11 08:37

Nebrala bych (slunce, vítr, déšť) a fakt to vypadá, jak takový ten kočár pro postižené děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
1.7.11 09:01

My chodíme ven ve větru, dešti, takže pro nás by to určitě nebylo.
Boudička mi chyběla i na golfkách, teď máme golfky s boudou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
1.7.11 12:40

Ten kocarek je opravdovy osklivacek, nicmene kocarky bez boudy jsem na netu uz zahledla, a dost se divila uz driv. Myslim, ze to bylo i od Quinny apod., proste takove ty jakoze „lepsi“ znacky. Mozna, ze jsem videla zakladni verzi, a k tomu si musi maminky za tezky penize jeste vsechno prikoupit - u drahych znacek to tak byva, ted si nevzpomenu presne, o co slo.
Takze ze je tenhe bez boudy me az tak neprekvapuje. Ale je fakt hroznej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.7.11 13:44

Ahoj,holky mají určo pravdu,je to strašný paskvil 8-o Za sebe bych určitě kočárek boudičky nepořídila,jak už bylo psáno,hlavně kvůli slunci,větru,spánku,my by jsme se určitě bez boudičky neobešly.A ještě ty peníze za takovou příšeru,určitě najdeš lepší variantu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.7.11 13:46

kočárek BEZ boudičky.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
1.7.11 14:43

ten je ale ošklivej :roll: :poblion: :mrgreen: