Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?
Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...Ahoj moc to není vidět,pro jistotu bych,ale zkusila mamatest a ranní moč!Držim palce ![]()
To víš, že se nožíkem nic otvírat nemá
, ale mě zajímalo jak to uvnitř funguje
.
Samo to bylo až po uvedení výsledku na displeji, ale zarazila mě ta druhá čárka ![]()
holky tak pro příště, až vám bude test ukazovat že nejste těhu, stačí ho vykuchat.-DDD
clear blue je 25tka… zkus citlivejší test, já jsem testovala mamatestem 10tkou v pátek (28 DC) a byla tam slabá čárečka, v neděli pak o něco silnější… ale jak říkám, testuju 10tkou.
Jinak tlaky v podbřišku a únavu jsem měla cca týden před testem taky a mám do teď
Takže zkus testnout citlivějším testíkem a pak dej vědět…
Držím palečky a třeba se potkáme v Únorňátkách 2012!
![]()
Anonymní píše:
Dobré odpoledne,chtěla bych se zeptat zkušenějších maminek.
Dneska jsem 7 DPO mám tlaky v podbřišku, únavu…
dostala jsem digitální test Clearblue a jen tak " z hecu " vyzkoušela z odpolední moči.
Po třech minutách se mi objevilo -, tak jsem otevřela nožem krabičku, abych si jej prohlédla i uvnitř a ejhle.Na testovacích proužcích krásná druhá čárka. Sice světlejší, ale viditelná, bez natáčení a hledání.Žádný dušík./ jako anonym, proto, že si vše chceme s manželem zatím užít jako rodina /
Děkuji za vaše názory a rady.
Ja vidim ducha a pokud jsi 7. den po, tak by to mozna odpovidalo…pokud se teda zadarilo
Citlivy testy jsou vetsinou nastaveny na 10 dni a vic, driv to ani nema moc smysl. Vajicko niduje zhruba 6. den a pak se HCG zveda a testovani o par dni pozdeji uz je k necemu ![]()
Dolby píše:
Já jí vidím na obou
Je kousek nalevo od modré čárky,že?
Dolby, ano ![]()
Byla jsem zvědavec a doufala, že už ho někdo přede mnou taky kuchnul ![]()
Tak já slepá nejsem
Nebo jo?
Já vidím slabou čárku na obou testech.
![]()
Dolby, je slabá, ale dobře viditelná. / na fotce hůř /
Manžel ji viděl v pohodě a to je co říct.
Vzhledem k tomu, že jsem mu už pod nos strkala testíky a doufala, že něco vykouká
.
Musim te zklamat, ale na emiminu je o tom diskuze a vsechny holky co mely minus, ale po otevreni // , nakonec tehotne nebyly. Pockej do MS, a pak testuj ![]()
Dobré odpoledne,
chtěla bych se zeptat zkušenějších maminek.
Dneska jsem 7 DPO mám tlaky v podbřišku, únavu…
dostala jsem digitální test Clearblue a jen tak " z hecu " vyzkoušela z odpolední moči.
Po třech minutách se mi objevilo -, tak jsem otevřela nožem krabičku, abych si jej prohlédla i uvnitř a ejhle.Na testovacích proužcích krásná druhá čárka. Sice světlejší, ale viditelná, bez natáčení a hledání.Žádný dušík.
/ jako anonym, proto, že si vše chceme s manželem zatím užít jako rodina /
Děkuji za vaše názory a rady.