Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?
Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...Dovolím si obnovit diskuzi - ze zvědavosti, jak to vlastně vypadá uvnitř (a taky z důvodu, že jsem prostě měla pocit, že musím být těhotná, i když mi vyšel negativní
) jsem ClearBlue taky vykuchala… 27DC byl negativní, ale ty čárky v něm byly poměrně dobře viditelné (na fotce už jsou po zaschnutí světlejší)… Dost jsem hledala na netu a zjistila, že sice dělá slabé duchy poměrně často (optická čidla reagují až na určitou hustotu barviva v čárkách), ale pořád se mi nezdálo, že ty moje čárky byly trochu silnější než jen duchové… A za 3 dny mi už vyšel pozitivní… Z toho vyplývá, že kucháním se sice člověk zbytečně znejistí (a je lepší počítat s tím, že mínus je prostě mínus), ale naděje zůstává, pokud se nejedná jen o sotva viditelné duchy… Přikládám i fotky…
Holky ja to stejne.. ukazatel negativni 7dpo.. zkusila jsem vykuchat a ejhle.. testuju brzo, protoze od potirivniho testu v den ms musim pichat heparin
@BrnacA ptáš se nač? No až bude pozitivní, tak začni, zatím je negativní a 7DPO Ti snad nevyjde žádný test…Každopádně držím palce ![]()
@Brnac myslím že by ten test měl být uvnitř taktovej. A na v okýnku + a určitý počet týdnů
@Dolby
Co myslíte mohu být těhotná když mi po rozebrání vyšla druhá čárka?🙈
@Milkaharvanova18 píše:
@Dolby
Ne
@Milkaharvanova18 píše:
@Dolby
Ne…