TT Clearblue negativní, po otevření druhá čárka

Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy

Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?

Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
30.5.11 20:30
Mína13 píše:
Hvězdi, zlato ahoooooj… :hug: :hug: :hug: a mockrát díky za gratulaci… už bylo na čase po takové době!
a co ty? jak válčíš beruško?
hvězdička25 píše:
Mína13 píše:
clear blue je 25tka… zkus citlivejší test, já jsem testovala mamatestem 10tkou v pátek (28 DC) a byla tam slabá čárečka, v neděli pak o něco silnější… ale jak říkám, testuju 10tkou.
Jinak tlaky v podbřišku a únavu jsem měla cca týden před testem taky a mám do teď
Takže zkus testnout citlivějším testíkem a pak dej vědět…
Držím palečky a třeba se potkáme v Únorňátkách 2012! :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Anonymní píše:
Dobré odpoledne,

chtěla bych se zeptat zkušenějších maminek.
Dneska jsem 7 DPO mám tlaky v podbřišku, únavu…
dostala jsem digitální test Clearblue a jen tak " z hecu " vyzkoušela z odpolední moči.
Po třech minutách se mi objevilo -, tak jsem otevřela nožem krabičku, abych si jej prohlédla i uvnitř a ejhle.Na testovacích proužcích krásná druhá čárka. Sice světlejší, ale viditelná, bez natáčení a hledání.Žádný dušík.

/ jako anonym, proto, že si vše chceme s manželem zatím užít jako rodina /

Děkuji za vaše názory a rady.
Ahoj Mínuš,potichounku gratuluji…teda jestli můžu :)

Potajnu vás všechny sleduju ve staré diskuzi (než se uzavřela) hi :) a říkala jsem si,kdy i Tebe potká to štěstíčko…už opravdu bylo na čase! Teď už bude jen krásně :) My už neválčíme :) Leda s blinkáním :) Máme cvrčka v bříšku :) Termínek mám podobný jako Siuš…snad u ní probíhá vše v pořádku (smazala si metřík a ve skupině listopad už nejsem…nestíhala jsem dočítat,ani komentovat…lepší už nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 07:29

Tak to moooooc gratuluju zlato! :hug: :hug: :hug:

Co se Siušky týče tak tam to nedopadlo :cry: :nevim:

hvězdička25 píše:
Mína13 píše:
Hvězdi, zlato ahoooooj… :hug: :hug: :hug: a mockrát díky za gratulaci… už bylo na čase po takové době!
hvězdička25 píše:
Mína13 píše:
clear blue je 25tka… zkus citlivejší test, já jsem testovala mamatestem 10tkou v pátek (28 DC) a byla tam slabá čárečka, v neděli pak o něco silnější… ale jak říkám, testuju 10tkou.
Jinak tlaky v podbřišku a únavu jsem měla cca týden před testem taky a mám do teď
Držím palečky a třeba se potkáme v Únorňátkách 2012! :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Anonymní píše:
Dobré odpoledne,

dostala jsem digitální test Clearblue a jen tak " z hecu " vyzkoušela z odpolední moči.
Po třech minutách se mi objevilo -, tak jsem otevřela nožem krabičku, abych si jej prohlédla i uvnitř a ejhle.Na testovacích proužcích krásná druhá čárka. Sice světlejší, ale viditelná, bez natáčení a hledání.Žádný dušík.

Potajnu vás všechny sleduju ve staré diskuzi (než se uzavřela) hi :) a říkala jsem si,kdy i Tebe potká to štěstíčko…už opravdu bylo na čase! Teď už bude jen krásně :) My už neválčíme :) Leda s blinkáním :) Máme cvrčka v bříšku :) Termínek mám podobný jako Siuš…snad u ní probíhá vše v pořádku (smazala si metřík a ve skupině listopad už nejsem…nestíhala jsem dočítat,ani komentovat…lepší už nebudu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
31.5.11 16:29
Mína13 píše:
Tak to moooooc gratuluju zlato! :hug: :hug: :hug:

hvězdička25 píše:
Mína13 píše:
hvězdička25 píše:
Mína13 píše:
Anonymní píše:
Dobré odpoledne,

Potajnu vás všechny sleduju ve staré diskuzi (než se uzavřela) hi :) a říkala jsem si,kdy i Tebe potká to štěstíčko…už opravdu bylo na čase! Teď už bude jen krásně :) My už neválčíme :) Leda s blinkáním :) Máme cvrčka v bříšku :) Termínek mám podobný jako Siuš…snad u ní probíhá vše v pořádku (smazala si metřík a ve skupině listopad už nejsem…nestíhala jsem dočítat,ani komentovat…lepší už nebudu :)

Děkujeme :) Siuš,je mi to líto…ale myslím si,že za chvilinku bude zase veselá a to už dopadne dobře! Kdy deš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 21:53

příští úterý :-)

Siuška je holka statečná a budou to zkoušet znovu… snad to klapne co nejdřív :andel:

hvězdička25 píše:
Mína13 píše:
Tak to moooooc gratuluju zlato! :hug: :hug: :hug:

hvězdička25 píše:
Mína13 píše:
hvězdička25 píše:
Mína13 píše:
Anonymní píše:
Dobré odpoledne,

Děkujeme :) Siuš,je mi to líto…ale myslím si,že za chvilinku bude zase veselá a to už dopadne dobře! Kdy deš k doktorovi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
28.9.11 15:16
Anonymní píše:
Tady je foto

tak já ze zvědavost ten test taky otevřela chtěl ajsem mrknout jak to funguje :mrgreen: no mě vyšlo 3+ a na těch proužkách jsem měla 3slné čárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
11.2.13 13:53

ClearBlue negativní ...

:D Ahoj taky rozebírám kvuly třídění odpadu :) a clear blue mi ukázal mínus a tím jsem se prostě řídila…a podle mě vždy když ukáže mínus je nahoře a doleslabý duch…to je podlě mě prostě negativ a hotovo přidávám fotky abyste viděly :) :mavam: ja ho zkoukla když už sem ho kuchla kvuly vyndani baterie atd.. snad vám to pomůže pro příští výsledky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majkynka012
3.4.13 18:35

HOLKY A UKÁZALO SE VÁM JASNÉ -??? mĚ SE TOTIŽ UKÁZALO -ALE I PŘÍTELE ZARAZIL PROUŽEK SVISLÝ, KTERÝ BYL JEN OBRYSEM A DĚLAL +

• Citovat
  • Upravit
1182
3.4.13 21:22

Jukni na mou fotku…ono to tam je…jakoze kdyz se to plus ukazuje ten obrys…minus je minus…ale drzim palce :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.4.13 23:36

Souhlasím, že mínus je mínus. Těhotná být klidně můžeš, pokud jsi testovala brzy, ale určitě bych se neřídila tím, co je na testu po rozebrání. Clearblue jsem také použila, sice jen obyčejnější, který dělá plus pomocí té hcg zbarvené čárky. Výsledek testu dle vzdy skutečnosti. Pokud jsem tam jen chtěla něco vybrejlit, ale nic tam kde má být nebylo, tak nic. Pokud bylo, tak těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majkynka012
4.4.13 12:05

Já právě takhle jasné mínus neměla… Je tam v podstatě slabé +… No uvidím v neděli mám dostat MS… Jen mě překvapuje nevolnost a hafo testíků, se slabší druhou čárkou…:( No uvidíme…Asi jsem si ho dělala moc brzo..5 dní před MS

• Citovat
  • Upravit
1182
4.4.13 12:30

Tak uvidíš :-) hod sem foto toho digitálu nějaké lepší my se mrkneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majkynka012
4.4.13 13:43

:roll: NO, BOUŽEL JE UŽ ASI NA SKLÁDCE.. vČERA JSEM HO HNED VYHODILA…:( ALE MÁM STEJNĚ ZVLÁŠTNÍ STAVY.. POBOLÍVÁ MI V PODBŘÍŠKU, OBJEVIL SE MI SLABŠÍ NARŮŽOVĚLÍ HLEN NA TOALETNÍM PAPÍRU, A KDYŽ JSEM ŠLA NA WC ZNOVA NIC…UŽ ČISTO. BRNÍ MI SEM TAM PRSA A V BŘIŠE MRAVENČENÍ… UVIDÍM NU…:( ACH JO, TO JSOU NERVÍKY

• Citovat
  • Upravit
31
4.4.13 14:10

Mě bolelo břicho a v kříži hodně 6.-7. den (nejspíš uhnizďování) a pak se začaly rozjíždět příznaky, bylo mi divně, pořád pocit hladu, nějak jsem tušila, že jsem a od 9DPO byly na všech testech (jakákoliv značka, kdykoliv udělaný) slabý dušíci. Ty s každým dnem sílili. Těhotestvím jsem si tedy byla jistá ještě před očekávanou MS, která jsem ale věděla, že i tak může přijít a nebude z toho nic. Vše ale dobře dopadlo a včera na UTZ srdíčko. A snad bude vše OK i nadále.
Držím palce v dobrý vývoj tvé situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
4.4.13 14:17

No když nepřijde MS tak zajdi na krev držím palečky :) ale i dušíci jsou naděje.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majkynka012
4.4.13 14:19
JÁ MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ MOC SI TOHO VÁŽÍM… kAŽDOPÁDNĚ GRATULUJI! TESTÍKY JSEM SI DĚLALA-KLASICKÉ TY LEVNÉ A PROSTĚ JSEM DUŠÍKY VIDĚLA I MŮJ PŘÍTEL! JENŽE JE NA NĚ STEJNĚ BRZO… POŘÁD SI MYSLÍM, ŽE TĚHOTNÁ JSEM, JELIKOŽ MOJE TĚLO MI TOMU NAPOVÍDÁ! CÍTÍM SE DIVNĚ…A TO I PŘESTO, ŽE NA TO MOC NEMYSLÍM
@snehovka píše:
Mě bolelo břicho a v kříži hodně 6.-7. den (nejspíš uhnizďování) a pak se začaly rozjíždět příznaky, bylo mi divně, pořád pocit hladu, nějak jsem tušila, že jsem a od 9DPO byly na všech testech (jakákoliv značka, kdykoliv udělaný) slabý dušíci. Ty s každým dnem sílili. Těhotestvím jsem si tedy byla jistá ještě před očekávanou MS, která jsem ale věděla, že i tak může přijít a nebude z toho nic. Vše ale dobře dopadlo a včera na UTZ srdíčko. A snad bude vše OK i nadále.
Držím palce v dobrý vývoj tvé situace.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí