Anonymita sídlišť?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
8.4.21 19:53

Tak žiju oficiálně v Praze skoro 6 let, bydlíme v novostavbě a za tu dobu co máme syna jsem se seznámila s maminkami na hřišti nebo sousedy v buse po cestě do práce, ale člověk tomu musí jít naproti, ale já celkově nemám problém se seznámit, dokonce i prodavačky v Lidlu znají synovo jméno a ptají se po něm když chodiona nákup bez něho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
8.4.21 19:56
@Russet píše:
Co je na tom intimního?
:think:

co na to říká /raději nejmenovaný/ feministický web…„chlapci tehdy chodívali po vsi s pyji ven po návsi a naháneli nevinná devčata po venku za prihlížení nic nedelajících otcu. – jak by také neco delali, když sami tento "svátek“ slavili. Jak cas šel a mravy se stávaly mravnejšími, tak i tito chlapci byli nuceni od svých zvyku upustit. Pyj vystrídali pomlázkou stejných tvaru a na její konce uvázali mašli ci kus sukna nejcasteji ružové až rudé barvy pripomínajíc tak mužský obelisk.

Každým svatkem velikonocním si pripomínají svoji nadvládu a bijí nevinné ženy za to, že již nemohou „hody do provody“ jak se jim zlíbí. Tyto svátky neresti by se meli zrušit, jelikož muži si stále moc dobre pamatují co bylo a stále je tu velká hrozba, že se vše vráti do starých casu a ženy budou opet kusem hadru a zárezem na mužském pyji…/

konec citace z /raději/ nejmenovaného feministického plátečku

8o

takže už chápem co je na tom intimního??

:lol: :lol:
:kytka:

/ a nebo jsou na tom intimní ti dva hlodavci, ale pak jsem fpytli a nevim/

Příspěvek upraven 08.04.21 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
8.4.21 20:00

P. s. to z toho feministického webu je samozřejmě ultra houadina a slátanina, aby to snad někdo nevzal vážně…ale…pobavilo a mírně vyděsilo

8)

idiot z feministického webu samozřejmě netuší že kdysi se první neděli po neděli Velikonoční říkalo neděle provodná, Provoda

a tak se na Velikonoce hodovalo týden až do té provodné neděle…do Provody

/Klasická koleda zní jako „hody, hody, doprovody“ - jenže tady o žádný doprovod nejde.
Slovo provoda je starý název pro tzv bílou neděli (první neděle po velikonocích). Říkalo se jí i provodní neděle…/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 20:02
@Russet píše:
Co je na tom intimního?

Jenom to, že jsem psala už příspěvek předtím a uvádím v něm, kde bydlím a kolik mám dětí. To je vše. Můj první příspěvěk je rozhodně více intimní, než zakladatelky.

• Citovat
  • Upravit
53518
8.4.21 20:05
@Anonymní píše:
Jenom to, že jsem psala už příspěvek předtím a uvádím v něm, kde bydlím a kolik mám dětí. To je vše. Můj první příspěvěk je rozhodně více intimní, než zakladatelky.

Ale my bychom si ty dva příspěvky nespojili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
8.4.21 20:28

Znám sousedy na patře a pod námi. Tot vše. Je to tu dost anonymní. (Modřany)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.4.21 21:25

Já jsem z města, žila jsem dlouho ve všech třech největších městech ČR. Já jsem teda vždy znala aspoň pár lidí ze vchodu, kde jsem bydlela. Pokud jsem bydlela ve vyšších patrech, znala jsem ty, co jezdili výtahem. Teď bydlím v přízemí a znám ty, co chodí po schodech:-). Teď to máme skvělé, protože v našem vchodě bydlí další tři rodiny s podobně starými dětmi, děti se přátelí a my dospělí taky. A když nad tím tak přemýšlím, tak kromě jednoho bytu, kde bydlí nějací studenti, znám všechny sousedy a i vím, kde kdo bydlí. Dřív jsem až takový přehled neměla, ale že bych neznala nikoho, to se mi nikdy nestalo.
K tomu sběru - to si myslím, že je tvůj trochu paranoidní dojem. To, že se lidi podívají, ještě neznamená, že si o tobě myslí, že jsi blázen. Na sídlišti má v bytě hlodavce kde kdo. Já jsem je měla celé dětství v paneláku. Já vídám pravidelně v létě děcka s morčaty, puberťáky s fretkou dokonce tu jeden pár občas venčí vietnamské prase na vodítku. A to už nejsme v Praze. Tam jsou běžně k vidění daleko větší exoti a jídlo se nad nimi moc nepozastavuje. A že se někdo podívá, že máš jabka? My taky věcné něco tahače domů. Medvědí česnek, houby, za městem máme zahradu, takže ovoce, zeleninu a nevšimla jsem si, že by se někdo divně díval.
Jediné, kdy se nám smáli, co to sbíráme, byl ve Francii, když jsme v univerzitním kampusu, kde partner pracoval, sbírali klouzky. Byly jich tam mraky a nikdo se jich ani nedotkl. Kolegové se nám chechtali, až se za břicho popadali, ale když jim pak chlap přinesl houbovou omáčku, tak čuměli jak puk. Oni tam nemají tradici sbírání, radši si houby koupí za pěkný balík na trhu.

Příspěvek upraven 09.04.21 v 15:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.21 15:02

Když sem bydlela u mamky tak panelák 7 pater a znala sem všechny sousedy v našem a i okolo.

Teď bývám s manželem je předseda svj, takže znám všechny, když není doma tak mažou za mnou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max