Anonymní deníčky?

Marishka89
9.3.12 23:11

anonymní deníčky?

Chtěla bych se zeptat, jestli je možné vložit deníček anonymně? Chtěla bych psát o tématech, o kterých si ale nepřeji, aby je vypátrali známí, resp. aby si je dali se mnou dohromady… a anonymní profil zakládat nechci…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
9.3.12 23:29

Pokud si pamatuju tak anonym nesmí vydat deníček a taky je myslím zakázáno vydávat nováčkum,ale mužeš si založit přece jiné jméno(admin vidí že jsi to ty) a máš to to samé jako anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.3.12 00:08

Přiznám se, že jsem taky někdy měla roupy „se vykecat“, aniž by někdo viděl, že jsme to já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marishka89
10.3.12 00:16

Jenže to já právě nechci zakládat uplně nový profil… navíc bych tím pádem byla nováček a deníček si nenapíšu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
48576
10.3.12 00:18
Marishka89 píše:
Jenže to já právě nechci zakládat uplně nový profil… navíc bych tím pádem byla nováček a deníček si nenapíšu… :nevim:

ne admin vidí že jsi to ty.A jakej je rozdíl jestli je tam napsáno anonym a nebo xxx?Si dej přezdívku anonym a máš to :palec:

Emill ty si snadno poznatelná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.3.12 01:09
Kamča.dalmatinka píše:
Marishka89 píše:
Jenže to já právě nechci zakládat uplně nový profil… navíc bych tím pádem byla nováček a deníček si nenapíšu… :nevim:

ne admin vidí že jsi to ty.A jakej je rozdíl jestli je tam napsáno anonym a nebo xxx?Si dej přezdívku anonym a máš to :palec:

Emill ty si snadno poznatelná. :lol:

No tak dík :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
10.3.12 09:24

Mně by bodlo, kdybych měla možnost zobrazit ,,deníček" jen pro přátele :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hammondka
3.3.13 16:42

Dobré odpoledne, jak se tu řešilo, dát jinou přezdívku, to přece nejde, ne? Jednou jsem si nick přes adminy měnila, ale to pak logicky moji přátelé poznají, ne? Nebo jak jste to mysleli?

Je tedy nějaká možnost, jak zveřejnit anonymní deníček? Založila jsem si tady druhý nick, což vím, že by se nemělo, ale opravdu mám velký zájem napsat (možná ne jeden) deníček na jedno choulostivé téma a nejen kvůli vykecání se, ale kvůli to mu, že by možná v mém textu našlo odpověď víc žen, které budou mít časem stejný problém a mohly by tím odpadnout ošklivé diskuze…

• Citovat
  • Upravit
3.3.13 18:05

Deníčky mohou psát i nováčci. Já se zaregistrovala včera a hned jsem vložila deníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.13 19:08

Dva profily ale člověk mít nesmí admini potom mažou, teda u mě udělali takhle (zapoměla jsem heslo od starého a kvůli nepoužvání emailu bylo smáztnuto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.13 19:16

@Anonymka sisi když se udělá druhý profil na jiný mail, jak to admin zjistí? Sice se dá zjistit IP adresa, ale jak admin nedokáže, že v jedný domácnosti žijí dva různí uživatelé? například já mám asi 4 maily, takže bych mohla mít 4 profily a zmůžou prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.3.13 19:20

Pokud se chces jen vypsat, zarid si nejaky free blog. Taky mam jeden, protoze jsou veci, ktere me stvou, ale zverejneni jmena by mi zarucilo problemy, vim totiz, v jak nenavistnem a zavistivem prostredi pracuji a bydlim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
4.3.13 13:05

Zdravím,
duplicitní nicky tu opravdu nejsou povoleny. Registrace z jiného mailu proběhnout samozřejmě může, ale podle IP adresy a dalších údajů zjistíme, že se jedná o stejného uživatele.

Chápu, že u citlivých témat byste preferovali možnost anonymity. Nicméně se obáváme, že by se zvýšil počet nekvalitních deníčků a dohadů v komentářích. Jde nám především o kvalitu deníčku jako literárního útvaru. Možnost anonymity můžete využít v diskuzi, pokud se chcete jen „vypsat“. Jen z tématu musí být jasný dotaz (typu „stalo se vám to také“, „Co byste dělali na mém místě?“).

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová