Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Jistě jste si už na eMiminu všimli, že některé původně anonymní příspěvky byly odanonymněny. Myslíme si, že anonymní výpady proti uživatelům nejsou v zájmu slušné většiny, takže upozorňujeme, že příspěvky, které neobsahují osobní či intimní informace, ale naopak útočí či zesměšňují, mohou být bez upozornění odanonymněny.
Samozřejmě budeme respektovat takové anonymní příspěvky, které obsahují osobní informaci, pokud jinak neporušují pravidla slušné komunikace.
Současně Vás upozorňujeme na možnost na takové příspěvky upozornit adminy pomocí nahlášení problémového příspěvku.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaše další nápady a postřehy.
Admin
Ano, jen tak se anonym stane pomocnikem pri studu a ne pri nestydatosti a sprostote ![]()
Tak si nejsem úpně jista, jestli můžete odhadnout hranci, kdy už se jedná o příspěvek, který někoho jiného ponižuje nebo o příspěvek, který nebyl myšlen jako urážka, ale přesto se mohl někoho dotknout…Sice se odanonymnění mě osobně netýka, ale přijde mi to jako porušení předem daných pravidel. Osoby jste na to měli předem upozornit…
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
a kde se co strhlo?Taky to chci vidět
Nikde se nic nestrhlo co bys neviděla, neboj
- toto rozhodnutí jsme udělali už před několika dny, ale upozornění pro uživatele jsme dali až nyní. ![]()
Nechceme urážky a výpady mezi uživateli - ale současně slibujeme, že intimní informace jsou v bezpečí.
admin píše:Kamča.dalmatinka píše:
Nechceme urážky a výpady mezi uživateli - ale současně slibujeme, že intimní informace jsou v bezpečí.- toto rozhodnutí jsme udělali už před několika dny, ale upozornění pro uživatele jsme dali až nyní.
já mám pořád pocit že admin je Jura.Je to tak? ![]()
Kaczenka píše:
Tak si nejsem úpně jista, jestli můžete odhadnout hranci, kdy už se jedná o příspěvek, který někoho jiného ponižuje nebo o příspěvek, který nebyl myšlen jako urážka, ale přesto se mohl někoho dotknout…Sice se odanonymnění mě osobně netýka, ale přijde mi to jako porušení předem daných pravidel. Osoby jste na to měli předem upozornit…![]()
jedná se o příspěvky typu:
„Si chytrá jak rádio, nádhero!“
„Ty máš co mluvit, taky jsi všude!“
„Si myslím, že jsi štěkna“
A podobně… Osobní a intimní informace zůstanou uchovány - stejně jako to, že se někdo ptá na něco, co ho intimně zajímá - rozhodně nezrušíme anonymitu u příspěvků typu:
„Dlužím spoustu peněz“
„Málo (nebo hodně) vydělávám“
„Manžel mě podvádí“
„Na intimních partiích mám zdravotní problém“
„Mám noční můry“
„Moje dítě je příšerné“
… A podobně. Anonymní příspěvky pro ty, kteří je potřebují, zůstanou zachovány beze změny…
L.
Kamča.dalmatinka píše:admin píše:já mám pořád pocit že admin je Jura.Je to tak?Kamča.dalmatinka píše:
Nechceme urážky a výpady mezi uživateli - ale současně slibujeme, že intimní informace jsou v bezpečí.- toto rozhodnutí jsme udělali už před několika dny, ale upozornění pro uživatele jsme dali až nyní.
Pokud je mi známo, tak není
A známo mi je ![]()
admin píše:Kamča.dalmatinka píše:Pokud je mi známo, tak neníadmin píše:já mám pořád pocit že admin je Jura.Je to tak?Kamča.dalmatinka píše:
A známo mi je
tak to sem se netrefila
,ale jinak super nápad ![]()
já jsem pro, aspoň se tu někteří začnou chovat jako lidi
ono je strašně lehké schovávat se za anonymitu a pak někoho napadat a urážet. I tak je internet dost anonymní, nemusíte zde dávat fotku ani žádné info o sobě…
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11568.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11568.gif TR;;;;;;;;;;C S
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11568.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11568.gif
Pořád se nemůžu nějak zbavit pocitu, že se některé maminky pohádají a hned píší Adminům. Také nemám ráda ponižování ostatních, ale když dojde k výměně názorů, tak bych se asi neurazila, kdyby mi někdo řekl, že jsem chytrá jako rádio ( nebo urazila, ale nehlásila..) Záleží na kontextu…Admine, to ti (ne)přeju, teď budeš muset číst dloué diskuse, kde se babinec pohádá a teď suď
![]()