Antibiotika 22. týden

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.2.15 10:51

antibiotika 22 týden

Ahoj, chtěla bych se zeptat, objevilo se mi svědění a pálení pochvy, navštívila jsem pohotovost, jelikož jsem nebyla doma a neměla jsem možnost jít ke svému gynekologovi, nabrali mi kultivaci, stěry a nasadil Herpesin na pět dní v pátek jsem si volala pro výsledky, chlamýdie a takové „breberky“ se nepotvrdilo, ovšem vyšly mi pozitivní ureoplasmata a pán z ambulance mě odkázal na mého gynekologa, že je potřeba to přeléčit, dnes jsem dostala antibiotika ROXITHROMYCIN-RATIOPHARM 300 mg (antibiotika dostal tedy pro jistotu i manžel na přeléčení), ale paní v lékárně se na to moc netvářila, že je by to bylo vhodné pro těhotné, hledala jsem na netu a našla jsem jen antibiotika a zkušenosti s těmi 150 mg, ale tuhle vyšší dávku nikoliv, mám brát 1 za den, ale jsem z toho taková nesvá, aby to miminku neublížilo :( máte někdo zkušenost? nebo kde se na to ještě optat? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1490
16.2.15 11:01

Tak těhotným se nedoporučuje skoro nic :nevim:, ovšem pokud rizika nemoci (případného zánětu)převyšují rizika případných nežádoucích účinků léku, tak holt není zbytí. Pokud ti to předepsal gynekolog, tak bych byla v klidu, snad ví, co dělá. Většina léků se nedoporučuje proto, že je málo studií nebo testů na těhotných, ne proto, že by tak škodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.2.15 11:12

Věřila bych doktorovi.
Jinak souhlas s tím, co píše @Mama11, chybí studie. Jak u těhotných, tak u kojících, takže to, že se nedoporučuje ber s rezervou a důvěřuj doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
16.2.15 11:13

Tak například u nás v lékárně těhotné neprodají ani kapky do nosu :roll:
Pokud Ti to předepsal gynekolog, v klidu to ber. Je stokrát lepší zánět přeléčit, než kvůli zánětu předčasně porodit (a to se stává poměrně často).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky