Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Spíš ne.
ale řeš to s ošetřujícím lékařem, ne s internetem. Stejně od něj potřebuješ papír na nový termín.
Víc vadí ty záněty než antibiotika, ale ne, neměla bys jít na očkování… ono u každýho očkování má být člověk zdravý
@Anonymní píše:
Je vhodné jít na druhou dávku Covid očkování, když mám antibiotika na zanety?
Pokud jsi nemocna, tak ne. Kdybys nebyla nemocna, neberes atb. ![]()
Ja byla asi čtvrtý den po dobrani antibiotik, minimalni reakce na očkování. Tim nerikam, ze je to správné ![]()
Deti by mely choditna ockovani, pokud jsou alespon dva tydny zcela zdrave (myslim jakekoli ockovani). U dospelych to vidim stejne.
@cecetka tak ne vždy to tak musí být,, já jsem je brala po operaci víceméně pro jistotu. Pak existují zajišťovací léčby, trhání zubů atp. Nicméně i při takových atb se na očkování nemůže.
Mamka si tyden pred druhou davkou zlomila nohu, mela atb a normalne ji naockovali. Ale jsme v UK. Ale jinak zrovna ockovani na covid se nedava jen ‘zdravym’, vzdyt naopak jako prvni sli lidi nemocni, s oslabenou imunitou, a ruznymi zdravotnimi problemy, seniori vcetne lezaku v domovech…
Záleží co je to za zánět a co máš za antibiotika. Jako třeba paní se zánětem močových cest na léčbě furolinem jsem očkování dovolila. Pokud bys měla angínu tak samozřejmě očkování odložit.
@Ou píše:
Spíš ne.ale řeš to s ošetřujícím lékařem, ne s internetem. Stejně od něj potřebuješ papír na nový termín.
tak zrovna očkování na covid jde v 90% zcela mimo ošetřující lékaře. Očkuje se v očkovacích centrech a myslím, že mnohdy se tam ani neřeší jestli je člověk zdráv nebo není.
@Anonymní píše:
Mamka si tyden pred druhou davkou zlomila nohu, mela atb a normalne ji naockovali. Ale jsme v UK. Ale jinak zrovna ockovani na covid se nedava jen ‘zdravym’, vzdyt naopak jako prvni sli lidi nemocni, s oslabenou imunitou, a ruznymi zdravotnimi problemy, seniori vcetne lezaku v domovech…
Ja to chapu tak, ze se nemaji ockovat lide s akutni bakterialni nebo virovou infekci.
Je vhodné jít na druhou dávku Covid očkování, když mám antibiotika na zanety?