Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No a kolik ti doktor řekl, že máš brát tabletek? celou, nebo půlku? jaké dávkování napsal na recept? jako pokud ti chtěl dát polovinu prášku, tak by to buď řekl, nebo spíš ti napsal tabletku o síle 250 mg ![]()
Nemyslel to tak, že stačí 3 prášky po jednom denně? Takže jen 3 dny?
Podívej se do příbalového letáku, je to tam napsané. nebudu to kopírovat.
@jannina1 jo jsou prášky na 3 dny nirmalne ale řekl mi ze to nemám brát už tolik
@Anonymní píše:
@Evkad jo četla jsem ale říkal mi ze nemám brát už toho tolik
A předtím jsi brala jak?
@Anonymní píše:
@jannina1 jo jsou prášky na 3 dny nirmalne ale řekl mi ze to nemám brát už tolik
tak když ses ho na dávkování nezeptala rovnou, tak mu zavolej a zeptej se ho, jak to myslel, žes ho nepochopila
my tu můžeme jenom hádat, jak to myslel nebo nemyslel.
@admin zaspamovala Emimino.
Příspěvek upraven 11.11.23 v 15:54
Dobrý den @topazio,
děkujeme za upozornění.
Přeji hezký den,
Kačka
Brala jsem nedávno azithromycin, sice na něco jiného a „jen“ tři dny, nicméně mi přišlo to jako dost silné antibiotikum. Byla bych v klidu a nespekulovala, že chci něco jiného. Azithromycin bez předpisu - https://euhealth247.com/…ug/zithromax
Dobrý den, mám s přítelem od doktora napsané antibiotika doktor mi říkal ze je nemusím už tak ve velkém množství pochopila jsem pulku tabletky pomůže to vůbec? Jsou tam 3 prášky měla jsem je před měsícem taky ale hold kvůli partnera musím je mít znovu aby jsme se prelecili oba dva. Nepřijde vám to málo půl prasku nebo mám to vzít si tak ze si vezmu pulku jak doktor řekl ze nemusím ve velkém množství uz
Včera ještě po prasku jsem dostala průjem a dneska taky ale to je normalni vedlejší účinek