Už nemůžu dál, bezvýchodná situace

Anonymní
21.8.22 14:35

Už nemůžu dál, bezvýchodná situace

Dostala se někdy některá z vás do situace že už nemohla dál? Že toho na ni život naložil tolik že už nebylo žádné řešení, situace byla bezvýchodná a přemýšlely jste, že jediné možné řešení je to ukončit? Já v téhle situaci jsem. Nevím co dál. Už nemám sílu, nemám ani žádnou naději a nic. Omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
21.8.22 14:40

Každá situace ma řešení. Vždycky.

• Citovat
  • Upravit
77121
21.8.22 14:41
@jahuhudka píše:
Každá situace ma řešení. Vždycky.

rakovina v terminálním stádiu ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.8.22 14:44
@stinga píše:

Tak zase člověk ví, že se blíží konec a může tomu některé věci přizpůsobit, přijmout, smířit se,… a odejít v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.8.22 14:48

…život je krasný ale umi pripravit i tezke zkoušky, o to vic Te potom odmeni az je prekonaš…nekdy Ti pomuze rodina…pratele…ale i cizi nezištny človek…dulezita je motivace, a deti si myslim jsou motivace nejvetši…nic neslibuji, nemam rad,, sliby, chyby,,, nevim co Te tak moc trapi, ale zkus se podelit o starosti, treba Ti budu moci pomoci…to co Ti ted pripada neresitelne, Ti mozna zitra prijde k smichu… *** jinak hezky den

Edit adminem: osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
21.8.22 14:49
@terien píše:
Tak zase člověk ví, že se blíží konec a může tomu některé věci přizpůsobit, přijmout, smířit se,… a odejít v klidu

no možná ve věku 80+ to tak může být, jinak neznám nikoho mladšího, který by se s tím smířil, jsou to jen líbivé řečičky v médiích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.22 14:49
@Anonymní píše:
Dostala se někdy některá z vás do situace že už nemohla dál? Že toho na ni život naložil tolik že už nebylo žádné řešení, situace byla bezvýchodná a přemýšlely jste, že jediné možné řešení je to ukončit? Já v téhle situaci jsem. Nevím co dál. Už nemám sílu, nemám ani žádnou naději a nic. Omlouvám se za anonym.

Byla jsem v te situaci, byla jsem vycerpana a tak strasne unavena..jedine po cem jsem touzila byl klid uz nic neresit a to i za cenu konce..jediny duvod proc jsem to neudelala byli ma rodina, vim, ze by je to polozilo. Kdyby oni nebyli tak uz tu nejsem. Poradim ti jedine urgentntnni konzultaci na psychiatrii, kdyz jim reknes ze uvazujes o sebevrazde tak te musi vzit hned..nebo se nechat hospitalizovat na psychine to by bylo lepsi.

• Citovat
  • Upravit
1888
21.8.22 14:50
@Anonymní píše:

Záleží čeho se to týká a na osobnosti jedince…pro někoho je konec světa rozchod a pro někoho není problém nic krom například úmrtí až…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.8.22 14:55
@stinga píše:
no možná ve věku 80+ to tak může být, jinak neznám nikoho mladšího, který by se s tím smířil, jsou to jen líbivé řečičky v médiích

Tak já neříkám, že člověk bude štěstím bez sebe, ale ten konec je stejně neodvratný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15925
21.8.22 15:06
@ursusursus píše: …život je krasný ale umi pripravit i tezke zkoušky, o to vic Te potom odmeni az je prekonaš…nekdy Ti pomuze rodina…pratele…ale i cizi nezištny človek…dulezita je motivace, a deti si myslim jsou motivace nejvetši…nic neslibuji, nemam rad,, sliby, chyby,,, nevim co Te tak moc trapi, ale zkus se podelit o starosti, treba Ti budu moci pomoci…to co Ti ted pripada neresitelne, Ti mozna zitra prijde k smichu…773 555 331..whatsapp, viber..mess…jinak hezky den

Po vyhledání čísla se jedná o úchyla a zlodějskou realitní kancelář, prosím o zablokování uživatele. @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101867
21.8.22 15:11
@stinga píše:

I tahle, akorát to bohuzel nebude reseni, jake by si dotycny predstaboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.22 15:21
@Anonymní píše:

Ano, byla jsem v takové situaci a dnes po spoustě letech je vše úplně jinak. Ukončit život můžeš vždy, ale je to konečné rozhodnutí a ty by ses kvůli tomu nedozvěděla, co vše hezkého ti ještě život přichystal. Takže já doporučuju zabojovat, věř, že tu sílu v sobě máš.

• Citovat
  • Upravit
7228
21.8.22 15:22
@Zumpa píše:
Po vyhledání čísla se jedná o úchyla a zlodějskou realitní kancelář, prosím o zablokování uživatele. @admin

tvl, ten jí tak dostane ještě do větších problémů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77121
21.8.22 15:26
@welovefashion píše:
tvl, ten jí tak dostane ještě do větších problémů :zed:

ještě tu má diskusi, kde hledá nezadanou maminku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
21.8.22 15:27

Znám tenhle stav. Je to, jako by byl člověk chycený v temné díře bez naděje uvidět kdy denní světlo. Cítí jen zoufalství a chce, aby to přestalo, za jakoukoli cenu.
Možná, kdyby ses trochu rozepsala o svých problémech, tak by ti někdo tady mohl poradit?
 https://www.sebevrazda.psychoweb.cz/…hledat-pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast