Antibiotika Duomox

73
17.11.10 18:36

antibiotika Duomox

Dostala jsem antibiotikum Duomox na zánět v zubu. V lékárně mě paní vystrašila, že mám mimčo sledovat kvůli případné vyrážce nebo dechovým potížím. Kojím po 2 hodinách. Mám mít těď strach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
17.11.10 19:00

Brala jsem při kojení Duomox, nevím teď to číslo, myslím, že 1000 a Majda úplně v pohodě. Oni to říct musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.11.10 19:45

Ahoj, Duomox jsou penicilinové ATB - podávají se v těhu i při porodu… vždycky u každých ATB, léků, jídla při kojení je možnost alergické reakce. Zubařce jsi určo řekla, že kojíš a mělo by to být v pohodě. Lepší zánět zaléčit než jej nechat nekontrolovaně rozjet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.11.10 20:36

Brala jsem v těhotenství, při kojení. Jedno z nejbezpečnějších ATB v tomto období. Jsem kardiak, nemůžu přecházet infekce. V lékárně mi akorát říkali, že mám koupit pro miminko probiotika, do MM se vstřebává stopové množství léku, mohlo by to způsobit střevní potíže.

Neboj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romulajs
26.3.13 11:50

Jenkote, to jste mě moc potěšily!!! :dance: malej má sice už 9 měsíců, ale pořád kojím a dost! doktorka mi sice řekla, že už si jen tak hraje :roll: tak jsem moc ráda, že jsou tyhle atb bezpečné!!! už jsem chtěla volat na ligu.. takže děkuji!! ještě, že jsou takové diskuze, kde se můžem vzájemně podělit o své znalosti a zkušenosti!!! díky! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
bacin
24.11.13 11:39

kojení a duomox 1000

Ahoj Dostala jsem na bakterialni infekci duomox 1000 mam 2měsičního syna, který byl až do ted plně kojený..Mám raději přejít na umělé mléko… :?: Díky moc

• Citovat
  • Upravit
1
3.2.14 22:14

V dobe kojeni bych se radeji pri uzivani duomoxu nebo jinych antibiotik poradila jeste s detskym lekarem, zda zustat u kojeni nebo prejit na umele mleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová