Antibiotika s mlékem

3406
28.5.14 10:40

antibiotika s mlekem

Ahoj holky, malej bere treti den antibiotika ospen ma zanet v zubu a anginu, normalne to do nej ale nedostanu tak sem to dneska v 5 rano zkusila rozmichat v mlice s trochou kakaa a vypil to uplne bez problemu a bez rvani…Pres den tedá taky nepozre nic jiňyho nez mliko jak ho asi boli ten zub.Jde mi o to, jestli ty antibiotika muzu zamichat do trochy mleka? na letaku nepisou nic o mliku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
28.5.14 10:44

KDyž v letáku o mlíce nic není… Ale musíš to rozmíchat v takovém množství toho kakaa, aby to úplně určitě celé vypil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.5.14 12:14

Ahoj no když tam nic nepíšou tak asi můžeš, já bych ale zavolala dr. a zeptala se jí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
28.5.14 13:12

@hanzbl00 to mléko myslím nevadí…to by to jinak v příbaláku napsali že se nesmí mléko nebo mléčné výrobky…ale Ospen musí být v lednici tak nevím jestli spíš než mléko nebude vadit že ho dáváš do teplého kakaa? tedy předpokládám že to mléko hřeješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
28.5.14 13:16

Ahoj, měly jsme Ospen už 2× a dávala jsem Nurofenovou stříkačkou rychle stříknout do pusy, vždyť je to sladké 8o
s mlékem nemyslím že by měl být problém, ale jak už ti někdo napsal, jen trochu aby to celé vypil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
28.5.14 14:56
@sarlota535 píše:
@hanzbl00 to mléko myslím nevadí…to by to jinak v příbaláku napsali že se nesmí mléko nebo mléčné výrobky…ale Ospen musí být v lednici tak nevím jestli spíš než mléko nebude vadit že ho dáváš do teplého kakaa? tedy předpokládám že to mléko hřeješ?

prave ze kvuli tomu mliko moc nehreju, davam uz normalne kravsky a dam ho na dvacet sekund do mikrovlnky :nevim: on nic jinyho nepozre ted, tak dam trochu mlika a do toho sirup a vypije to v pohode cely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
28.5.14 15:08

@hanzbl00 tak to snad bude v poho…teda je to můj laický názor…ať je dítko brzo zdrávo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí