Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobry den, chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s atb Xorimax? Dostala jsem je na zanet dutin a po trech dnech mam bolesti svalu a kloubu nohou. Dr jsem se ptala a jeste se s tim nesetkala. Nicmene rekla, ze mam dale v uzivani pokracovat.
Měla jsme je vloni 2 krát, na angínu a zánět průdušek…ale žádný nežádoucí účinky jsem na sobě nepozorovala, naopak mi hned zabraly. nevím no, co byhc na tvým místě dělala ![]()
Ano, dělalo mi to asi 2-3 dny. Měla jsem je nedávno. Ale dělá mi to více léků. Pro mne byla reakce na Xorimax vs ostatní léky za poslední roky jedna z těch slabších.
E.
@slavuska1 píše:
Měla jsme je vloni 2 krát, na angínu a zánět průdušek…ale žádný nežádoucí účinky jsem na sobě nepozorovala, naopak mi hned zabraly. nevím no, co byhc na tvým místě dělala
Ja mela atb asi po 5letech v prosinci a to jsem mela Fromilid a nic takoveho jsem nemela. Rikam si, ze zkusim, zda by mi tp mudr neprepsala.
@Anonymní píše:Moc dekuji.
@Anonymní píše:@Veruns V příbalovém letáku píší, že bolest by měla během jednoho dne pominout - pokud si pamatuji dobře. Zbytečně bych ATB neměnila. Já vím, sama jsem měla bolest hodně velkou, ale dalo se to vydržet (znám horší), navíc netrvá dlouho. U jiných léků mě tohle drží třeba i 2 měsíce po vysazení léku.
@Veruns píše:
Dobry den, chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s atb Xorimax? Dostala jsem je na zanet dutin a po trech dnech mam bolesti svalu a kloubu nohou. Dr jsem se ptala a jeste se s tim nesetkala. Nicmene rekla, ze mam dale v uzivani pokracovat.
Měla jsem to taky, ale léčili mi tím angínu, tak jsem myslela, že to mám k tomu ![]()