Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky mate nekdo zkusenost, jsem 20+4 tt a vcera my napsaly antibiotika Xorimax, viroza my vlezla na prudusky. Prosim nemusim se bat? Jsou bezpecne vubec uz v tuto dobu? Zkousely sme 5 dni lecit homeopatiky, bioparox, erdomed a nic nrzabralo..:-(
Jsou bezpečná pokud jsi to řekla lékaři že jsi těhotná. Akorát nevím zda děláš dobře s tím bioparoxem to jsou atb. Ty se měli dobrat. Tak nevím, to bych raději konzultovala s doktorem.
Ahoj, já brala xorimax mimo těhotenství a měla jsem po něm bušení srdce a stavy na omdlení…
Ahoj, já taky brala tyto antibiotika na zánět dutin a bylo mi po nich strašně zle - křeče v břiše, že jsem myslela, že už rodím /a to jsem byla ve 21.t. t/ a potrápily mne i kvasinky… no hrůza, ale zabraly a od té doby je klid se vším…
Ahoj, holky dneska jsem dostala xorimax na streptokoka v krku, jsem dnes 22+0 tt.bylo to jediny co mi mohl dr dat, jsem alergicka na pnc, písou tam že by ho alergici moc neměli, ale ze to musime zkusit.asi 2 hodiny po nem jsem dost zvracela, myslite ze mam na noc zkusit jeste dalsi tabletu, že kdyz to zaspim, tak kdyz pres den neco vyzvracim, tak to bude mit i tak učinek? jsem z toho docela zoufala.
![]()
@petra1706 ahojky určo zkus..a uvidíš ale za ty dvě hodky už by se měla vstřebávat takže si ji určo nevyzvracela… ![]()
@mysule87 jo parada, přes noc jsem vydrzela uplne v pohodě, ted mam v sobě další, tak se budu držet co nejdyl, snad to zvladnu.
Ahojky oživuji diskusi protože mi přijde zbytečné zakládat novou když jde o stejná atb. Včera večer jsem je dostala na pohotovosti na chřipku (těhotná nejsem) zzajímalo by mě kdy se tak dají pozorovat první účinky? Je mi zle pořád mám zvýšenou teplotu a vůbec nic se nemění mám i přeléčenou boreliozu tak nevím zda to nemůže souviset díky
Díky takhle zle mi dlouho nebylo mám problém sejít pár schodů na záchod všecko mě bolí nenávidím chřipku
Antibiotika se na chřipku moc nedávají, ale ty máš myslím i jiný zdravotní problém, snad se nepletu. Jinak do tří dnů.
Jj právě že mám kolik tak při atb vypijete? já nezvládnu víc jak litr a půl a to se musím nutit
Ahojky stalo se vám někomu že se vám při užívání těchto léků špatně dýchalo užívám je od neděle a fakt se mi blbě dýchá