Těhotenství přes kondom

9578
9.2.13 15:03

Těhotenství přes kondom

Ahoj, zakládám téma spíš na pobavení - no, otázka, jestli to pak v reálu zábavné je :lol: ale zajímalo by mě, kolik z vás otěhotnělo při správném používání kondomu (pokud si jste vědomé, že jste neudělali chybu) a v jakém týdnu jste to zjistili? Prosím jen k tématu a opravdu při správném použití 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
9.2.13 15:11

Řekla bych že to „technicky“ možné není. Pokud v něm není díra, nesklouzne, použává se vždy-ne jen v plodných dnech-tak to možné není. Protože spermie se žádným způsobem nedostanou k vajíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
9.2.13 15:18

Mě se to stalo jednou. Zjistila jsem to v devátém týdnu a v desátém potratila. Tenkrát jsem vůbec nechápala, jak je to možné a teprve pak mi doktor vysvětlil, že ochrana jen s kondomem představuje max. 80%. Proto mi pak doporučoval kombinovat dvě ochrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
9.2.13 15:27

Chtěla bych opravdu jen ty, kterým se to stalo - a že jsem na pár takových narazila. O tom, jak je nebo není možné to zde rozebírat nechci - vím, jaký je Pearl index a tedy, že spolehlivost není nejlepší. Tím, že na tuto metodu celkem spoléháme (i když ev. těhotenství by bylo vítáno), tak by mě to zajímalo, kolik se takových žen najde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
9.2.13 15:31

Kamarádi mají mimi přes kondom, další přes pesar a třetí přes špatně podvázané vaječníky. Já tedy tuto zkušenost nemám - ale to je jiný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.2.13 15:50

Starší dcera je přes kondom, asi slezl.. Mladší je přes Cerazette - snad se tak píše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
9.2.13 15:59

Moje kamarádka, čeká dvojky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
9.2.13 16:13

A kdy to dané osoby zjistili? Hned? Já kolikrát „preventivně“ dělám test, MS mám nepravidelnou, ale je mi jasné, že i ten občas není uplně spolehlivý..tak jen doufám, že někdy nepůjdu na prohlídku a tam mi řeknou, že jsem ve 3,4..měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
9.2.13 16:51

@jowana Ahoj, řeším to samé…podle doporučení doktorů bychom neměli otěhotnět přirozenou cestou (velká pravděpodobnost postižení miminka). Protože je v plánu IVF a nejsem ani zastáncem horm. antikoncepce, tak používáme kondomy, ale mám taky docela strach, že by mohl selhat…takže by mě taky zajímaly reálné případy otěhotnění… :think:

• Citovat
  • Upravit
12505
9.2.13 19:28

Kamarádka má dítě přes správbé použití kondomu, tak my to tedy řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat