Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, je to možné, nikdo z nás neví, kdy máš ovulaci a kojení není antikoncepce. Pokud další děti nechcete, tak se chraňte…
@chatwenna píše:
Mozne to je, ale pravdepodobnost je hodne nizka…
já bych ani neřekla, víš jak to je, když člověk nechce, je to hned…a já jsem zrovna v době menstruace otěhotněla
Otěhotnit? Nové slovo, to neznám
určitě to jde, ale taky bych se přiklonila k tomu že spíš ne ![]()
Otěhotnit nemůžeš, spíš by si mohla otěhotnět ale je to nepravděpodobné…i když nikdy neříkám nikdy
Holky moc děkuji za odpovědi. A hlavně za to že jste mě hned neodsoudily.
Při kojení bych se teda na pravidelnost menstruace fakt nespoléhala…
Pokud menstruuješ pravidelně, tak je ti kojení co 2h naprd, protože cyklus tam je, pravidelný a pokud má nějakou rozumnou délku, tak zřejmě v něm probíhá i ovulace. Přeju, aby se ms dostavila a neprobíhala tu za čas diskuze o tom, jestli máš jít na potrat…
@Verca1989 píše:
já bych ani neřekla, víš jak to je, když člověk nechce, je to hned…a já jsem zrovna v době menstruace otěhotněla
Souhlas…
nahoda je blbec ![]()
Zakladatelko pokud plně kojíš a máš i menstruaci tak je to možné. Když víš že to uteklo postiron je už volně k prodeji
Ahoj holky a maminky,
tak se nám stalo, že v zápalu vášně partner „ukápl“ - prý cítil, že stříkl… Bylo to v den „uměle vypočítané ovulace“ (jakože mám appku, kde si píšu cyklus a ono mi to řeklo, že ovulaci mám tehdy a tehdy - vím, není to nic měřeného
). Každopádně beru utrogestan (nebo tak nějak se to jmenuje), vždy 8 dní před cyklem. Teď se mi o dva dny zpozdila MS (lehoulililince jsem zašpinila intimku)… A začala jsem poslední týden pít extrémně hodně vody a nalila se mi prsa a jedno pouští takový průhledný sekret. Pro test si samozřejmě půjdu, ale jen tak by mne zajímalo, co myslíte vy? budou //?
Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky a maminky,
tak se nám stalo, že v zápalu vášně partner „ukápl“ - prý cítil, že stříkl… Bylo to v den „uměle vypočítané ovulace“ (jakože mám appku, kde si píšu cyklus a ono mi to řeklo, že ovulaci mám tehdy a tehdy - vím, není to nic měřeného). Každopádně beru utrogestan (nebo tak nějak se to jmenuje), vždy 8 dní před cyklem. Teď se mi o dva dny zpozdila MS (lehoulililince jsem zašpinila intimku)… A začala jsem poslední týden pít extrémně hodně vody a nalila se mi prsa a jedno pouští takový průhledný sekret. Pro test si samozřejmě půjdu, ale jen tak by mne zajímalo, co myslíte vy? budou //?
Děkuji
No je to dost mozne. Utrogestan podporuje tehotenstvi, takze Ti mohl k uh izdeni oplodneneho vajicka pomoci. Pokud je to pro Tebe dobra zprava tak moc drzim pesti at to vyjde ![]()
Ahoj chci jste zeptat jestli je možné otehotnit dva dny před menstruací a při plném kojení co 2h. S manželem jsem si nedali jednou pozor už máme děti a ten jiné nechcem. Prosím mužete poradit?