Je možné otěhotnět?

Anonymní
8.2.13 20:13

Je možné otěhotnit?

Ahoj chci jste zeptat jestli je možné otehotnit dva dny před menstruací a při plném kojení co 2h. S manželem jsem si nedali jednou pozor už máme děti a ten jiné nechcem. Prosím mužete poradit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
8.2.13 20:15

Ano, je to možné, nikdo z nás neví, kdy máš ovulaci a kojení není antikoncepce. Pokud další děti nechcete, tak se chraňte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Možný je všechno. Kdyžtak existuje antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já sem tak přišla do jiného stavu, bylo to neplanovany,

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
8.2.13 20:16

Mozne to je, ale pravdepodobnost je hodne nizka…

• Citovat
  • Upravit
5502
8.2.13 20:18

Pravděpodobnost je nízká, ale vyloučené to rozhodně není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.2.13 20:18
@chatwenna píše:
Mozne to je, ale pravdepodobnost je hodne nizka…

já bych ani neřekla, víš jak to je, když člověk nechce, je to hned…a já jsem zrovna v době menstruace otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
8.2.13 20:19

Otěhotnit? Nové slovo, to neznám :mrgreen: určitě to jde, ale taky bych se přiklonila k tomu že spíš ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
8.2.13 20:24

Otěhotnit nemůžeš, spíš by si mohla otěhotnět ale je to nepravděpodobné…i když nikdy neříkám nikdy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.13 20:31

Holky moc děkuji za odpovědi. A hlavně za to že jste mě hned neodsoudily.

• Citovat
  • Upravit
31594
8.2.13 20:34

Při kojení bych se teda na pravidelnost menstruace fakt nespoléhala…
Pokud menstruuješ pravidelně, tak je ti kojení co 2h naprd, protože cyklus tam je, pravidelný a pokud má nějakou rozumnou délku, tak zřejmě v něm probíhá i ovulace. Přeju, aby se ms dostavila a neprobíhala tu za čas diskuze o tom, jestli máš jít na potrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
8.2.13 20:46
@Verca1989 píše:
já bych ani neřekla, víš jak to je, když člověk nechce, je to hned…a já jsem zrovna v době menstruace otěhotněla

Souhlas… :) nahoda je blbec :)

• Citovat
  • Upravit
2693
8.2.13 20:52

Zakladatelko pokud plně kojíš a máš i menstruaci tak je to možné. Když víš že to uteklo postiron je už volně k prodeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.16 22:02

Ahoj holky a maminky,
tak se nám stalo, že v zápalu vášně partner „ukápl“ - prý cítil, že stříkl… Bylo to v den „uměle vypočítané ovulace“ (jakože mám appku, kde si píšu cyklus a ono mi to řeklo, že ovulaci mám tehdy a tehdy - vím, není to nic měřeného :) ). Každopádně beru utrogestan (nebo tak nějak se to jmenuje), vždy 8 dní před cyklem. Teď se mi o dva dny zpozdila MS (lehoulililince jsem zašpinila intimku)… A začala jsem poslední týden pít extrémně hodně vody a nalila se mi prsa a jedno pouští takový průhledný sekret. Pro test si samozřejmě půjdu, ale jen tak by mne zajímalo, co myslíte vy? budou //? :) Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
919
16.4.16 22:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky a maminky,
tak se nám stalo, že v zápalu vášně partner „ukápl“ - prý cítil, že stříkl… Bylo to v den „uměle vypočítané ovulace“ (jakože mám appku, kde si píšu cyklus a ono mi to řeklo, že ovulaci mám tehdy a tehdy - vím, není to nic měřeného :) ). Každopádně beru utrogestan (nebo tak nějak se to jmenuje), vždy 8 dní před cyklem. Teď se mi o dva dny zpozdila MS (lehoulililince jsem zašpinila intimku)… A začala jsem poslední týden pít extrémně hodně vody a nalila se mi prsa a jedno pouští takový průhledný sekret. Pro test si samozřejmě půjdu, ale jen tak by mne zajímalo, co myslíte vy? budou //? :) Děkuji :)

No je to dost mozne. Utrogestan podporuje tehotenstvi, takze Ti mohl k uh izdeni oplodneneho vajicka pomoci. Pokud je to pro Tebe dobra zprava tak moc drzim pesti at to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí